Hjem brænde tørring metoder

December 19

Hjem brænde tørring metoder

Det er muligt at undgå en langsomt brændende, røget brand ved tørring brænde--- eller "krydderier" det---før at bringe det ind i dit hjem ordentligt. Det hjælper til at starte med kvalitet brænde, eg, Ask, hard ahorn og valnød. Våde eller "grønne" træ, der er af lav kvalitet kan sende tjære og creosot ind i skorstenen, øge potentialet for farlige skorsten brand.

Forberede træet til tørring

Hvis du tager træ fra et nyligt cut træ, skære logs til en længde, der vil passe i din pejs. Opdele disse logs og stak dem i et solrigt område udenfor, væk fra fundamentet for dit hjem (forsøg ikke at sæson dit træ inde i eller i nærheden af dit hjem). Du vil kun fremme potentielt skadelige insekter til at søge tilflugt inde i dit hjem.

Stabling og lagring

Tilskynde luftcirkulation omkring enderne af logfilerne ved at lade siderne af stakken afdækket. Du kan beskytte træet mod overdreven fugt ved at lægge en presenning eller baldakin over toppen af stakken.

Tid er nøglen

Tillad træet at sidde tomgang i mindst seks måneder, afhængigt af sæsonen. Hvis du stak nyligt cut træ i foråret, kan det være klar til at brænde inden for seks måneder. Hvis du stak din nye træ i efteråret, vil de koldere vintermåneder nødvendiggøre en længere tørringen.

Testning for tørhed

Kontrollere, om dine logs er krydret og klar til brug ved at kigge efter dybe revner i enderne af de træstykker. Teste tørhed af træ ved at opdele en af brikkerne. Hvis det splitter nemt med en økse, er det sandsynligt, klar til brug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com