Hvordan man opbygger BBQ Pit ryger

December 20

Hvordan man opbygger BBQ Pit ryger

En grill pit ryger er et andet ord for en ryger, fordi maden er placeret i et "hul" og kogt med indirekte varme på lavt, kontrollerede temperaturer. Erfarne svejsere kan gøre en grill pit ryger ud af en olie tromme eller vand tank, men for dem der ikke har nogen erfaring, en papirkurv kan grill pit ryger, eller endda en konstrueret ud af en gammel kulgrill, er nok det letteste. Brug aldrig en ryger i nærheden af dit hus eller brændbart materiale.

Instruktioner

•Soak 3-4 håndfulde af træ chips i vand. Du kan bruge almindeligt hårdttræ chips såsom eg eller hickory træflis, der er blevet tilført med smag, som honning, grill eller mesquite. Begge slags træ kan købes hos din lokale hjem butik eller på online-forhandlere som Amazon.

•Drill et hul til den elektriske ledning af varmeplade nær bunden af papirkurven kan. Hullet skal være stort nok til at passe den elektriske ledning, så det skal være ca 1 tommer i diameter. Placere varmepladen på bunden af papirkurven og trække ledningen.

•Sæt den gennemblødt træ chips i boksen metal træ chip og derefter lægge boksen oven på varmepladen. De gennemblødt træflis vil give rabat røg når elektriske varmepladen er tilsluttet.

•Sæt den cirkulære grill rack eller grill rist i papirkurven kan. I orden til risten at hvile nær toppen af dåsen, skal det være ca 2 inches mindre end omkredsen af papirkurven. Når først risten er i papirkurven kan sikkert, kan du tilslutte varmepladen så at det begynder at generere varme.

•Drill fem mindre huller i låget af papirkurven kan. Et af hullerne skal være stort nok til at passe temperaturmåler, cirka en halv-tomme i diameter. De andre fire huller behøver kun at være en fjerdedel-tommer i diameter--stor nok for nogle af røg at flygte. Indsæt temperaturmåleren i de større hul på låget.

•Arrange den mad, du ønsker at ryge på grillen rack, fordelt jævnt. Selv afstand vil sikre, at hvert stykke af mad modtager den samme mængde af varme og fugt fra de gennemblødt træflis. Dække med låg og observere temperaturen i din nye grill pit ryger.

• Røg mad til tre til seks timer, at holde øje med temperaturen i hele Røgningen. Temperaturen bør forblive under 250 grader Fahrenheit, men ideelt mellem 150 til 200 grader Fahrenheit. Hvis temperaturen overstiger 250 grader, fjerne låget for at give nogle af overskudsvarme til at flygte.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com