Hvordan du installerer en vand opvarmningsanlægget Wrap

December 20

Hvordan du installerer en vand opvarmningsanlægget Wrap

Vandsbeholdere er udstyret med varierende grader af isolering. Hver vandvarmeren har en r-værdi, som er mængden af isolering det er lavet med. Denne værdi skal anfoeres paa en etiket. Hvis ikke, touch vandvarmer til at teste isolering; Hvis det føles varm at røre ved, kunne det bruge en vand opvarmningsanlægget wrap. Indpakning din vandvarmer kan gemme op til 9 procent i udgifter til energi ved at reducere varmetabet med op til 45 procent.

Instruktioner

•Indstil størrelsen på din vandvarmer. Måle varmeapparat diameter og højde, eller kigge efter målinger i dokumentationen, der fulgte med varmelegeme. I visse tilfælde er oplysningerne på den varmer etiket.

•Measure og skåret ud plads til forbrænding luft område--hvor du lys piloten på gas og olie vandvarmere. Skåret ud området for varmer bredbånd på elektriske vandvarmere. Tjek din vand opvarmningsanlægget manual for de specifikke områder.

•Sæt wrap rundt om vandvarmeren og trim overskydende fra toppen. Lad ikke dækslet til wrap toppen af en gas vandvarmeren. Skære slidser i isolering til toppen af en elektrisk vandvarmer, hvor rørene kommer ud af ovnen.

Uddelingen vandvarmeren wrap på plads med tape. De fleste wraps kommer med den nødvendige tape. For ekstra isolering, Læg et stykke af stive isolering under vandvarmeren til at holde varmen fra at blive absorberet i gulvet.

Tips & advarsler

  • Vandvarmer ombryder og stive isolering kan købes hos enhver isenkræmmer. Købe disse materialer i varmt vejr, når der er rigelig forsyning. Jo koldere vejr, desto vigtigere er det at bruge en vand opvarmningsanlægget wrap.
  • Hvornår indpakning en olie eller gas drives vandvarmeren, være omhyggelig med ikke at dække flue på toppen, og sørg for vand opvarmningsanlægget wrap ikke er i nærheden af afløb i bunden. Luftstrøm til brænderen bør ikke blokeres. Aldrig dække toppen af vandvarmeren. Husk at isolering er brændbart og skal holdes væk fra alle ild.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com