Sådan fjernes superlim fra kulturperler marmor

December 22

Super lim er en af de mest effektive klæbemidler til projekter, som kræver særlig stærk lastrum. På grund af arten af dette stof, Super limen hærder på overflader og skaber en utrolig solid bånd, i modsætning til de fleste andre husstand lim, der bevarer en klæbrighed. Dette gør den selvklæbende især udfordrende for at fjerne fra glat objekter såsom kulturperler marmor, der bruges oftest til badeværelse dræn, brusere og bordplader.

Instruktioner

•Beskyt dine hænder med latex handsker. Hæld en lille mængde af acetone på en klud eller en vatrondel. Tør det berørte område med acetone, indtil limen begynder at blødgøre, men pas på ikke at spilde nogen på resten af marmor som overdreven acetone kan plette det.

Anslag dysefastgørelsen løfte Super lim med en plastik skraber ved hjælp af en moderat mængde pres. Wrap de løse stykker af tørrede lim i et stykke køkkenrulle og disponere over dem.

•Wash overfladen af kulturperler marmor med en passende rengøring produkt til at fjerne eventuelle rester af limen.

Tips & advarsler

  • Neglelak flyttefirma er almindeligvis sammensat udelukkende af acetone.
  • Arbejde i et godt ventileret område for at forhindre indånde farlige mængder af acetone. Holde et vindue åbent, hvis marmor overfladen er indendørs.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com