Sådan oprettes en træ sti

December 23

Sådan oprettes en træ sti. Tilføje en træ sti til landskabet kan tilføje interesse og skønhed. Der er et par ting at overveje, såsom den meget træ du anvender, samt hvorvidt dit område af landet oplever frost.

Instruktioner

•Plan dit træ sti omhyggeligt, først på papir eller ved hjælp af et edb-program. Forestil dig Pro og 3D hjem arkitekt landskabsdesign er blandt bedste. Lad fantasien være begrænset kun dit budget og terrænet sig selv. Beslutte, på bredden af stien, og beslutte, hvor og hvis du ønsker at variere bredden.

•Consider tilføje punkter af interesse på dit træ sti, når du opretter dine planer. For eksempel tænke på tilføjelse af en lille dam og en træ bro, der spænder over det, som Monets haven i Giverny, eller lille alkover hvor træbænke tigge forbipasserende til at sidde og beundre blomsterne eller læse.

•Look omhyggeligt for dine materialer når din plan er afsluttet. Det træ, du vælger til dit træ sti er yderst vigtig. Træ skal ikke kun være pres behandlet, men har en fastholdelse af.04. Dette tal henviser til mængden af konserveringsmiddel, der anvendes til behandling af træ. Regelmæssig tryk imprægneret træ er kun.25, og ville ikke være egnede skal bruges, når du foretager en træ sti der hviler på jorden.

•Forbered jorden for stien ved at gøre jorden som niveau som du kan. Fjern det øverste lag af græs, og enhver sten under. Hvis du bor i et område, hvor frost er et problem, overveje at bygge din vej en smule hævet på jernbanen bånd eller 3½ tomme af 3½ tomme eller 5½ tommer af 5½ tommer tømmer. Hvis du skal bruge løbere til at hæve din træ sti, kan du fastgøre løbere på plads ved at køre metal stakes på hver side af dem, så de ikke vil flytte fra side til side.

•Lay pyntede ned på tværs af stien. Hvis frost ikke er et problem, skal du gøre det direkte på jorden. Hvis frosten er et problem, lå pyntede på tværs af løbere omkring et søm bredde fra hinanden og søm dem sikkert til løberne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com