Ledninger problemer i aluminium Mobile Homes

June 28

Ledninger problemer i aluminium Mobile Homes

Mobile homes, også kaldet produceret boliger, er primært bygget af træ og metaller som aluminium. På grund af en reduktion i indramning og fraværet af murværk som mursten og blokke er mobilhomes let-men-sturdy alternativer til stationære boliger. Aluminium mobilhomes udviser dog ofte elektriske ledninger problemer, som præsenterer udfordringer for deres ejere.

Aluminium ledninger

Mobile homes bygget før 1971 brugte aluminium elektriske ledninger. Forringelse og oxidation skyldes slid kan oprette elektriske shorts og defekte elektriske forbindelser i hjemmet. Aluminium ledninger bærer en stor brandfare, som oxidation af wiren får den til at modstå de elektriske aktuelle flow. Denne modstand opvarmer wiren og øger risikoen for brand. Aluminium ledninger kan identificeres, når stripping wire, som det vil have en grålig nuance i stedet for de mere almindelige kobber. Den mest almindelige løsning defekt aluminium ledninger er at erstatte hjems system med kobber ledninger; denne ændring kan dog til tider være dyrere end køb af en helt ny mobilhome.

Intermitterende forbindelser

Et stort problem i mobilhome elektriske ledninger er forekomsten af intermitterende forbindelser. Intermitterende forbindelser forårsage overophedning og Buedannelse i samlet ledninger system. Korrigere problemet kræver boligejere til at lokalisere de elektriske afbrydere og beholder afsætningsmuligheder, kontrollerer for korrekt tilslutning.

Manglende Koblingsdiagrammer

En af de udfordringer af boligejerne søger at rette problemer såsom intermitterende forbindelser er manglen på pålidelige eldiagrammer. Mobil-hjem forhandlere har ofte ikke eldiagrammer for købere at gennemgå. Forværrer problemet er mange fabrikanter nægter at give eldiagrammer til forhandlere eller boligejere.

Hvordan at sikre sikkerhed og funktionalitet

En effektiv og sikker elektriske system er vigtigt for hjem sikkerhed og energibesparelser. Mobile homes, som anvender elektricitet til opvarmning, air conditioning, og madlavning brug bør have en amp service af ikke mindre end 100 ampere. Stikkontakter udsat for vandskade og udendørs forhold bør beskyttes med en ground fejl circuit interrupter. At sikre, at der er nok kredsløb i hjemmet er også vigtige, som de mere kredsløb der er jo mindre chance vil der være en pause, en tur eller overbelastet kredsløb. Derudover bør Hvidevarer købes med hjemmets elektriske kapacitet for øje at undgå at overskride hjemmets grænse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com