Sådan Rengør skimmelsvamp Off krydsfiner

December 24

Sådan Rengør skimmelsvamp Off krydsfiner

Krydsfiner er ofte porøs og hvis udsættes for fugt, udvikler let skimmelsvampe eller mug. Hvis du ikke rense formen ud, det vil sandsynligvis vokse og kan smitte andre overflader. Fjernelse af mug eller meldug fra krydsfiner er ikke vanskelig og bør ikke tage lang tid, medmindre du har et stort område til behandling; uanset hvor stort eller lille projekt, tage forholdsregler for at undgå vejrtrækning svampesporer eller sprøjt rengøringsmiddel på dig selv.

Instruktioner

•Tag synlige, fuzzy mug med en nylon skrubbe svamp. Bære en N95 respirator (fundet billigt på de fleste isenkræmmere) for at beskytte dig selv fra vejrtrækning i mold sporer. Sætte på gummihandsker og øjet beskyttelsesbriller for at beskytte dig selv fra blegemiddel stænk.

•Mix 1 kop af husholdningernes blegemiddel med 3 kopper vand i en ren spand.

•Dampen en ren, blød svamp i opløsningen blegemiddel. Gnide svampen over mugne og mugne områder af krydsfiner, anvende en liberal beløb af løsningen. Tillad blegemiddel omkring 15 minutter til at dræbe mold.

•Rinse off krydsfiner med koldt vand. Bruge en haveslange, hvis du arbejder udendørs; ellers, tømme spanden af blegemiddelopløsning, skylles ud spanden og genopfylde med skyllevandet. Anvende vand med en klud eller en ren svamp.

•Lay krydsfiner i solen og lad det tørre helt, før du gør noget mere med det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com