Brasilianske regn træ pleje

December 24

Brasilianske regn træ pleje

Den brasilianske regn træ er en alsidig træ, der har meget specifikke pleje krav. Det er mest almindeligt dyrket i en pot som en bonsai-træ, men det kan dyrkes udendørs som en regelmæssig træ i varme klimaer samt. Når der dyrkes som en regelmæssig udendørs træ skal den plantes hvor interessant blad adfærd og duftende blomster kan nydes.

Funktioner

Den brasilianske regn træ, videnskabelige navn Pithecellobium tortum, er medlem af bælgplanter familien. Det er en hårdttræ træ med torne og sammensatte blade, der lukker om natten og åbne igen i morgen. Brasilianske regn træerne er hårdføre i USDA plantning zoner 10 og 11. De producerer meget duftende små hvide powder-puff blomster, der bliver lidt gule efter et par dage og er erstattet af seedpods. De kan nå en højde og bredde af ca 15 fødder når der dyrkes som regelmæssige udendørs træer.

Vand

Træet brasilianske regn jorden må ikke tørre ud. Holde det jævnt fugtig. Når jorden bliver for tør slippe træet dets blade. Det vil imidlertid generelt inddrive inden for et par uger med ny vækst. Hvis jorden bliver for vådt, træet kunne udvikle svamp, root rot og lemmer dieback. Sørg for at give passende afløb og vand træet regelmæssigt.

Jord

Et brasiliansk regn træ behov sandjord, der dræner godt. Nogle organisk materiale bør være blandede med sandet men ikke så meget at det hæmmer dræning. Når de vokser træet i en pot som en bonsai-træ, plante den i en specielt formuleret bonsai tree mix, der giver god dræning.

Lys

Brasilianske regn træer vokse naturligt med fuld soleksponering. Hvis træet er vokset som en bonsai, det vil gøre det bedre med nogle sene eftermiddag skygge fra den varme sommersol.

Gødning

Give regn træet en afbalanceret 10-10-10 gødning en gang hver uge mens det vokser. Når vejret bliver køligere og regn træet vokser mere langsomt reducere gødningen til en gang hver måned.

Beskæring og ledninger

Når beskæring bonsai brasilianske regn træet skåret lige uden for en node, efterlader en lille stump eller kerne. Der er ofte nogle dieback efter beskæring disse træer. Stumpen kan trimmes tættere, når det tørrer. Brug kun nylon, når binde grenene. Wire kan forårsage skade på de bud grene.

Re potning

Midsommer re potning anbefales for den brasilianske regn træ, men kun når det er nødvendigt. Re potning er meget stressende for disse planter og bør kun udføres, når puljen bliver for lille til sit rodsystem. Rødderne kan trimmes, når det er igen potteplanter men sørg for at trimme tilbage løvet på samme tid og sætte træet i et skyggefuldt område i mindst en uge.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com