Sådan Unclog et dræn med citronsaft naturligt

May 3

Sådan Unclog et dræn med citronsaft naturligt

Tilstoppede afløb er en del af livet. Uanset om det er en vask eller et brusebad drain, er processen med at behandle en træsko aldrig en oplevelse at se frem til. Sure, de kan behandles let nok med kommercielle VVS løsninger, men der vil tilføje kemikalier til vandspejlet. Hvad hvis der var en all-naturlige måde at fjerne tilstoppe? Der er, og du sikkert allerede har ingredienserne i hjemmet.

Instruktioner

Sådan Unclog et dræn med citronsaft naturligt

•Fyld en stor gryde med vand. Bring vandet i rullende kog. Hæld vandet ned den tilstoppede afløb til at skære igennem enhver fedt eller sæbe oprustning. Dette bør løsne tilstoppe og give en lille forbedring i vandstrømmen.

•Anvend en vask stemplet til at rydde en sti for enhver resterende vand kan løbe væk. Vask stemplet ligner et toilet stemplet, kun mindre. En standard toilet stemplet kan også bruges, så længe det er nyt og har aldrig været på toilettet.

•Pour halv kasse med bagepulver i de tilstoppede afløb. Det kan være nyttigt at bruge en ske til at komme bagepulver ned i afløbet. Noget af det kan falde igennem tilstoppe, mens de fleste vil komme til at hvile indenfor tilstoppe eller på toppen af det.

•Pour 8 til 12 ounce af citron juice ned i afløbet. Citronsaft vil reagere med bagepulver og omdanne det til en skum, der udvider gennem røret. Dette vil bryde gratis store dele af træsko og endda kan feje en del af det væk.

•Skabe en anden panful af vandet til en kog, og hæld vand ned i afløbet. Dette vil hjælpe vaske væk eventuelle dele af træsko, der er gratis, mens også skylle væk skum.

Tips & advarsler

  • Du skal muligvis gentage processen to eller tre gange, før træsko er helt væk. Så snart du hælder først runde af varmt vand ud af pan, refill det og placere panden tilbage på komfuret til at begynde kogende den næste panful af vand.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com