Prydplante dværg træerne

December 26

Dværg prydtræer tilføje skønhed til din landskab i en kompakt form. Selv om de fleste dværg træerne gennemsnit omkring 10 fod høj, kan nogle være højere, da "dværg" betyder, at de er mindre end den normale træhøjde. Dværg prydtræer er ofte plantet i krukker og sat på terrasser, men de kan også bruges som et fokuspunkt i din have eller at ramme en forstuen.

Dværg Amur ahorn

Amur maples er mindre træer, der kan trænes i et lille træ, men også nogle dværg sorter. Enten måde, disse træer vil vokse mellem 4 til 6 fod høje. De er nemme at dyrke og ikke hjemmehørende i USA, som giver dem en høj invasive potentiale. Efterår farve er almindeligvis røde, selv om det kan også være gule. Fælles dværg kultivarer omfatter Compactum (også kendt som Bailey's Compact), Durland dværg og røde frugter. Det er hårdfør i USDA zoner 3 til 8.

Dværg sydlige Magnolia

"Dværg" kan nogle gange være relative, som er tilfældet med dværg sydlige magnolier. Den lille perle kultivar kan vokse op til 40 fod høj, men det er stadig mindre end halvdelen af regelmæssige sydlige magnolier. Baby Doll er mindre, vokser kun 22 fod høje. Begge har mørke grønne blade. Selv om de fremstiller store hvide blomster, er disse blomster mindre end fuld størrelse sydlige magnolier. De er hårdføre i USDA zoner 7 til 9.

Dværg mandeltræer

Dværg russiske mandel (Prunus tenella) tilbyder rosenrøde blomstre i foråret og gul-orange blade i efteråret. Det vokser omkring 2-5 fod høj med en lignende spredning. Det kan lide masser af sol og er ret tørke tolerant. Det er hårdfør i USDA zoner 2 til 6. Dværgen blomstrende mandel (Prunus glandulosa) vokser om samme højde. Dens blomster kan variere i farve fra hvid til pink og er hårdfør i zoner 4 til 8.

Dværg floden Birk

Dværg floden Birk (Betula nigra) giver attraktive rødbrune eksfolierende bark af regelmæssige floden Birk i en meget mere kompakt størrelse. Fox Valley vokser omkring 10 til 20 fod høj, mens lille konge vokser kun 10 fod høje. Selvom Shiloh Splash er lidt højere--det kan vokse op til tilføje 30 fod høje--det har brogede grønne og hvide blade, en ekstra touch til landskabet. Alle tre sorter har brug for masser af sol og en fugtig jord, som ikke er basisk. De er hårdføre i USDA zoner 4 til 9.

Dværg blomstring Crabapple

Dværg paradisæbler (Malus spp.) kan være naturlige dværge eller regelmæssig sorter, der har været podet på dværg apple rodstok at gøre dem dværg i størrelse. De fleste af naturlige dværg paradisæbler har hvide blomster som Lancelot, Firebird, Tina, Guinevere, Madonna og slikkepind. Nogle har dog lyserød til rød blomster herunder Pink Prinsesse, Camelot og Candymint. Dværg paradisæbler vokse omkring 10 fod høj og er hårdfør i USDA zoner 3 til 8.

Selv om ikke klassificeret som dværg, grædende paradisæbler sjældent vokse over 12-15 fod høje. Gode sorter af grædende dværge omfatter pink blomstrende sorter som Louisa og Ludwick eller hvid-blomstrende sorter som smeltet Lava og hvidt Cascade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com