Garage hylde ideer

May 6

Garage hylde ideer

Din garage giver en fremragende lagerplads for sjældent brugte varer eller varer bruges udendørs, der får alt for mudret eller snavset til in-home opbevaring. Garage reoler hjælper med at holde dine værktøjer, legetøj og andre objekter, arrangeret for nem adgang og minimal rod. Gøre fuld brug af den tilgængelige plads ved at bygge hylder, der når den fulde højde af din garage, og derefter holde en trappestige handy for at nå de øverste poster.

Økonomisk og robust

For lavpris-garage hylder, som er effektive, men ikke smuk, er aske blokke en klassiker. Sted en enkelt eller to stablede aske blokke i hver ende af hvor du ønsker dine hylder til at stå, og derefter tilføje en anden slagge blok eller parret som en støtte til alle 4 fødder af reoler. Top aske blokke med 1-tomme tyk krydsfiner, derefter bygge op en anden lag af aske blokke og træ, og sørg for at placere aske blokke direkte over hinanden og ikke på ikke-understøttet træ. Disse hylder er billige og nemme at bygge eller omkonfigurere. Men, de bruger ikke pladsen økonomisk fordi bredden af aske blokke tager op potentielle hyldeplads. Også, bør denne metode kun kan bruges på flad, plan gulvbelægning, da hylderne ikke er så robust som typer, der tillægger væggene.

Kabinetter

Vedlægge din vigtige punkter i høj, garderobe-stil kabinetter designet til garage eller tøjvask værelset brug. Tilgængelig på de fleste hjem forbedring butikker, disse kabinetter er designet til at være robust mere så end attraktivt, selv om nogle modeller har valgfri dør støbning eller diamond plate at forbedre udseendet. For at skabe en alsidig garage reoler plads, placere to af disse kabinetter ca fire fødder fra hinanden. Oprette en ramme med 2 x 4 tømmer, der er 4 fod lang og den samme dybde som kabinetterne, og derefter top det med 3/4-tommer krydsfiner plader. Tillægger siderne af skabene denne træhylde, så det danner en platform mellem dem, hvorefter der tilsættes mere indrammet hylder der spænder mellem skabene indtil du har mængden lagerplads, du ønsker. Du kan også lade en enkelt hylde åben som en bordplade og hænge pegboard på væggen bag det, at skabe et sted for kroge til lagring af ofte anvendte værktøjer.

Træhylder

Skabe plads-besparelse åbne træ hylder af indramning rektangler, som anført i det foregående afsnit, med 2 af 4s, men på enhver længde, du ønsker og en dybde på 2 fødder eller derunder. Skru disse hylder i væggene i forskellige højder, og sørg for du vedhæfte dem til studs. Tilføje lodrette 2 x 4 understøtter langs den forreste kant hver 3 til 4 fod, og en yderligere støtte på hver ende i nærheden af den forreste hjørne. Kontroller, at du måler højden af din større ting før du placerer disse hylder langs væggen, som de vil være vanskelige at justere, hvis varerne ikke passer. Denne metode opretter robust hylder, der spilder ikke meget plads og er let at adgang. Det tager dog nogle snedkeri færdigheder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com