Hvordan man forebygger Bump-Key indbrud

December 29

Et bump nøglen er et forholdsvis nyt redskab i en indbrudstyv toolkit. Ved hjælp af en, kan han åbne de fleste låse, der er blevet købt på isenkræmmere. Vejledningen er let tilgængelige på internettet, at fortælle interesserede enkeltpersoner hvordan man slår en almindelig nøgle til et bump nøgle. Trods den lethed, hvormed disse nøgler kan opnås, kan du beskytte dit hjem mod bump-key indbrud.

Instruktioner

•Installer en dias-bolt lås. Bump keys arbejde for at åbne låse, der er inde for døren. De er ikke effektive mod slide-bolten låser.

•Invest i en high-end lås. Premium, dyrere låse fås der bruger mere komplekse låsemekanismer, der er mindre sårbare over for bumpe. Deres patenterede design giver også mulighed for producenter at begrænse antallet af tomme nøgler til disse låse.

•Prøv en alternativ form for lås. Elektronisk, kombination, magnetiske og roterende disk låse er alle mindre sårbare over for bump-key indbrud.

•Anvend en cylinder beskytter på døren at forhindre bump centrale indbrud. Disse enheder dække hele forsiden af låsen til at forhindre manipulation.

•Upgrade dit hjem sikkerhed. Overveje at have et sikkerhedssystem og ekstra lys installeret for at afskrække potentielle indbrudstyve.

Forpakket en hund. Selv en lille støjende hund kan hjælpe med at beskytte dit hus mod bump-key indbrud. Noget, der henleder opmærksomheden på en indbrudstyv aktiviteter vil opmuntre ham til at gå andre steder.

Tips & advarsler

  • Anmeld din indboforsikring. Sørg for at din politik vil betale ud, uanset hvordan indbrudstyv fik indgangen til dit hjem. Nogle virksomheder vil endnu lavere din forsikringspræmier, hvis du betaler for at få højere kvalitet låse installeret.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com