Vinter pleje af Dragon frugt plante

December 29

Vinter pleje af Dragon frugt plante

Dragon frugt, eller pitaya, vokser på en kaktus planter. I modsætning til andre kaktus vokser pitaya som en klatring vin langs et espalier eller support-system. Dragon frugt er ikke en kold hårdfør plante og vokser bedst i områder med milde vintre hvor temperaturen falder sjældent under frysepunktet. De foretrækker temperaturer mellem 65-80 grader Fahrenheit, med temperaturer over 100 eller under 31 i sidste ende forårsager skade på kaktus. Med ordentlig vinter pleje og forberedelse, kan din pitaya kaktus overleve mild frost ubeskadiget.

Instruktioner

•Spread 2 - til 3-tommer lag af muld over jorden og rundt i bunden af dragen frugt plante i sent falder temperaturerne begynder at køle. Efterlad et mellemrum mellem kaktus stilken og barkflis lag, så de ikke røre. Barkflis hjælper med at isolere jorden og beskytter rødderne fra mild frost.

•Kapacitet dragon frugt hele vinteren når jorden begynder at tørre men kun når temperaturer over frysepunktet. Stop kunstvanding i foråret når temperaturerne begynder at varme, som vandmangel kræfter dragon frugt til at blomstre.

•Erect vind barriere på blæsende side af dragen frugt i områder med stærk vinter vind. Kolde vinde kan tørre ud anlægget eller fryse skade. Strække en længde af jute mellem to stakes at gøre en hurtig barriere.

Tips & advarsler

  • Dragon frugt er en tropisk kaktus, der kræver mere vand end andre sorter, men skal stadig udvises omhu at undgå alt for klamme jord.
  • PITAYA tåler kort fryser godt. Trim off frost-beskadigede dele i foråret.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com