Solen kærlige potteplanter blomster til foråret

December 30

Solen kærlige potteplanter blomster til foråret

Du ser frem til forårets array af friske blomster, men nogle gange det tager et stykke tid for temperaturer uden for at fange med din entusiasme. Du kan have forårsblomster, der er klar, når du er ved at købe potteplanter. Fuld sol versioner kan placeres udenfor, når temperaturen er mere samarbejdsvillig.

Cumquats

En eksotisk mulighed, prøve voksende cumquats. Cumquat planter giver duftende hvide blomster i slutningen af vinteren og foråret og dekorative lyse orange frugter hele sommeren og vinteren. Frugterne kan bruges i marmelade og kan også spises rå. Anlægget er en langsomt voksende busk. Indkapslede cumquats er væksthæmmede versioner af den plante, der skal vandes regelmæssigt for at undgå dehydrering.

Ixora Coccinea

Ixora coccinea er også kendt som geranium, eller af mere farverige tilnavnet "jungle flamme i skoven." Dens blomstrer varierer – orange, pink rød, hvid og gul sorter er tilgængelige. Det kan vokse i halvskygge til fuld sol. Geranium er en langsom producenten men dens blomstrende periode varer meget længere end blot at foråret. Ixora blomstrer med jævne mellemrum hele året rundt.

Freesia X Hybrida

Freesia x hybrida producerer duftende blomster, der er egnet til skæring fra slutningen af vinteren igennem midten af foråret. Det kan dyrkes i fuld sol, delvis sol eller halvskygge. Ud over dets anvendelse som en potteplante, kan freesia dyrkes som et bunddække eller som en muntre tilføjelse til rock haver.

Tropiske Hibiscus

Tropiske Hibiscus kan dyrkes i Potter indendørs og kan trives i lysforhold spænder fra halvskygge til fuld sol. Det begynder blomstrer i det tidlige forår og fortsætter gennem sensommeren. Denne hurtigt voksende busk producerer en række forskellige blomster afhængig af hvilken række du køber. Prangende blomstrer i orange, pink, rød, hvid og gul er muligt.

Pansies

Der er meget at elske om den fælles Stedmoderblomst. Også kendt som viola x wittrockiana, stedmoderblomster nyde solen. De starter blomstrer tidlig om vinteren og videre gennem foråret, sommeren og efteråret. De kommer i alle farver i regnbuen og er egnet til dyrkning i containere. Pansies kan også bruges som afskårne blomster.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com