Hvordan får brændt ting ud af en gryde

December 30

Hvordan får brændt ting ud af en gryde

Det sker alt for ofte--du beslutter at piske op noget særligt til middag, få distraheret, forlader din middag er brændt, og din gryde. Selv takeout kan fill-in til middag, brændt på fødevarer kan gøre gryden synes som en totalskade. Du behøver ikke et mirakel, selvom du kan gendanne din gryde til at koge en anden dag - alt du behøver er din normale rengøring leverancer og et par fælles elementer fra din spisekammer.

Instruktioner

•Mix en kop varmt vand og flydende opvask sæbe. Hæld blandingen i gryden og lad det trække et par timer. Sættetid gryden natten over. Den næste dag, prøv at skrubbe den soaped gryde med en skuresvamp.

•Afbryd op dit køkken vask med en gummiprop og køre nogle varmt vand i vasken, hvis den brændt mad er vedvarende og ikke vil rokke sig. Hæld 3 tbsp. salt i vandet. Sæt gryden i vandet og lad det trække et par mere timer.

•Soak et stykke stof i eddike. Gnid den gennemblødt klud på brændt på mad. Lad gryden sidde et par timer før vask det igen ved hjælp af skålen vaske, varmt vand og en skuresvamp.

Tips & advarsler

  • Du kan også prøve at placere din gryde i fryseren et par timer, og når de brændte ting er frosset, kan du prøve skår det med et ikke-slibende værktøj som en træske.
  • Hvis du bare tog din gryde ud af en varm brænder, ikke hælde koldt vand i gryden, fordi du kan beskadige den.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com