Udstyr til rensning af tøj tørretumbler kanalerne

January 1

Udstyr til rensning af tøj tørretumbler kanalerne

Som din tøj tørretumbler værker, det ophobes også lint. Det lint, som du fjerner fra tørretumbler lint fælden er kun en del af det samlede materiale. I 2006 døde 15 mennesker i brande henføres direkte til overdreven tørretumbler lint, ifølge John R. Hall Jr., skriver for NFPA hjemmeside. Rens din tørretumbler kanalerne mindst en gang om året og har de rigtige værktøjer ved hånden til at gøre arbejdet ordentligt.

Udluftningsanordning børste

En udluftningsanordning børste ligner en stor flaske skive. Det har som regel et træskaft, der er knyttet til en lang og fleksible metalstang flere feet i længden. For enden af stangen er en pensel omkring fire inches i diameter. Du bruge en udluftningsanordning børste til at rense inde ventilationskanaler, der løber fra den udvendige væg til din tørretumbler. Det kan tage flere omgange, før du får hele kanalen ren, men dette er en vigtig del af tørretumbler duct rengøring. Udluftningsanordning børste bruges også til at rengøre udluftningsanordning slangen, der forbinder tørretumbleren til ventilen. Udvidelse stænger er ofte tilgængelige, hvis flugt fra din tørretumbler til ventilen er længere end normalt.

Lint fælden børste

Når du rense indsætte din lint fælden, vil du fjerne en del af de lint fælden indsamler. Men der er masser af fnug, der samling Indsæt ikke får inde i fælden. En lint fælden børste ligner en mindre udgave af en udluftningsanordning børste. Du bruge lint fælden børste inde hele lint fælden til at fjerne snavs, at indsatsen ikke fange.

Støvsuger og skruetrækker

For at gøre en grundig job rengøring din tørretumbler, du bliver nødt til at afbryde udluftningsanordning slange, trække stikket og tænde tørretumbler for nem adgang til bagsiden. Du skal bruge en skruetrækker til at fjerne bagpanelet for at afsløre resten af de lint, der er fanget i tørretumbleren omkring udluftningsanordning udstødning. Bruge slange vedhæftet fil for støvsugeren til helt for at fjerne alle de lint, der har indsamlet på bagsiden af din tørretumbler.

Lommelygte

Når du arbejder i nærheden af bagsiden af din tørretumbler og i ventilationskanaler, skal du en lommelygte for at sikre, at du fjerne så meget støv som muligt. Lint kan skjule i små områder i bagsiden af din tørretumbler eller i svingene i vent-kanalen som fører til din ydervæg. Bruge en lommelygte til at gøre en omfattende inspektion.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com