Hvad er Willow egetræer?

January 1

Willow eg (Quercus phellos) er medlem af den indfødte eg træarter, trods sin atypisk udseende. Træets slanke blade, der ligner dem af en willow, har givet anledning til det navn. Træet er også kendt som fersken eg, igen, på grund af størrelse, farve og form af sin løv. Men det er en ægte eg, idet dens frugter (frø) er et agern.

Voksende udbud

Lady fugl Johnson Wildflower Center indfødte Plantedatabasen angiver, at willow eg vokser på tværs af hele den østlige halvdel af USA og i dele af Texas. Træet producerer store afgrøder af agern, som ofte resulterer i rene bevoksninger af træerne. US Department of Agriculture tyder på, at udtynding en bevoksning af nedslagtningerne (dårligt formede enheder) vil fremme væksten af højere, mere ønskeligt træer.

Vækst egenskaber

Willow eg er et stort træ, som når en ultimative højde på næsten 100 fødder med en trunk diameter så stor som 72 inches. Træet vokser bedst i fugtig, veldrænet jord, der er let syrlig. Det er bedst ikke tolerant af ekstremt våde forhold og billetpriser i solrigt eller delvis skygge områder. Det er ikke godt tilpasset til understory vækst, og er særligt sårbare over for skader af wildfire. Fordi det er en lavvandet rodfæstede arter, willow eg hjælper kontrol jorderosion.

Bruger

Willow oaks har en bred vifte af anvendelser. De er ofte plantet som gaden træer, landskab træer eller skygge træer. I efteråret vender løv fra gul til russet før endelig afsporet. Hvis du beslutter at plante pil oaks i din værftet, være opmærksom på træets endelige størrelse. Det bør plantes langt nok væk fra dit hus til at vokse ordentligt. Derudover vil denne taktik hjælpe med at holde dine tagrender klart faldende agern og blade. På et kommercielt grundlag, er willow eg høstet for jernbanen bånd, savet tømmer og brænde. Vilde dyr som rådyr, egern og vilde kalkuner forbruge let agern.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com