Hvordan man forebygger spætter fra hakke Cedar sidespor

January 3

Hvis du har cedar sidespor, kan du i sidste ende finde uønsket spætter hakke på dit hus. Dette er et irritationsmoment, ikke kun fordi lyden af hakning er irriterende, men fordi du bliver nødt til at erstatte sidespor, hvis spætte tønde i lange perioder. Omkostningerne ved udskiftning af cedertræ sidespor tilføjer meget hurtigt. Undgå ubehageligheder og brugt penge ved at forhindre spætter fra hakke dine sidespor.

Instruktioner

•Undersøg din sidespor regelmæssigt for insekt angreb. Spætter feed af myrer, termitter og bier, der bebor træ. Spray insekter og det omkringliggende område med et insekticid, hvis de er til stede.

•Sæt 6-tommer strimler af refleksbånd på din sidespor, hvis du bemærker spætter kommer. Space strimler hver fem fødder eller deromkring. Spætter styre fri af skinnende objekter.

•Sæt et stort træ indlæg i din yard med fuglefrø knyttet til den. Dette bør være nok til at opmuntre spætte til at bebo det snarere end siden af dit hjem.

•Sæt en ugle lokkedue på eller i nærheden af dit hus i med tapetet. Ugler er naturlige rovdyr til spætter, så lokkefugle kan være nok til at skræmme dem væk. Husk på, skal du flytte lokkedue rundt dagligt for dette arbejde effektivt.

Tips & advarsler

  • Spætter er føderalt beskyttet. Hvis du skader dem eller forstyrre deres reder, risikerer du at få heftig bøder. Du kan ikke lovligt fjerne en rede fra dit hus, hvis spætte har etableret en der.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com