Hvor hen til indskrive hvis Ballast er dårlige i fluorescerende belysning

January 3

Hvor hen til indskrive hvis Ballast er dårlige i fluorescerende belysning

Hvis der er en flimren eller summende lyd kommer fra din fluorescerende lys stativ, kan du få problemer. Indersiden af en fluorescerende rør har en komponent kaldet en ballast. Ballasten er en elektrisk forbindelse, der holder den fluorescerende pære i sted og leverancer af elektricitet, der gør kemikalierne inden pæren antænde. Ballasten også regulerer strømmen af elektricitet ordentligt, så der er ingen flimmer. Test din ballast, hvis der er summende, flimmer eller lyset ikke tænder.

Instruktioner

•Drej slukke strømmen til den fluorescerende lys armatur ved at frakoble det eller at slukke sin fuse. Tillad den fluorescerende lys til hvile i et stykke tid før arbejde på det til at tillade enhver resterende elektricitet til udledning.

•Twist de fluorescerende pære så at det frigiver fra den lampen. Inspicere de fluorescerende pære til sorte mærker eller løse dele, der angiver pæren selv er defekt.

•Løsn beskyttende dække fra slutningen af ballast og undersøge den udsatte ende for tegn på olie. Olie lækager angive, seal inde ballasten er brudt og at dette komponent skal udskiftes.

•Drej voltmeter til ohm indstilling og touch en sonde til den hvide ledning og andre sonden til en af de farvede ledninger. Du bør få en læsning af et kort eller en kontinuerlig kredsløb. Ballasten er beskadiget og skal udskiftes, hvis der ikke er nogen kort eller kontinuitet.

•Udskift den beskadigede eller defekte ballast med en ny enhed, twist den fluorescerende pære tilbage ind i lampen og tænd for strømmen tilbage. Hvis den lampen stadig hums, flimrer eller ikke fungerer korrekt, skal du muligvis udskifte pæren, så godt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com