Hvornår starter jeg sprøjtning mine blommetræer?

January 4

Hvornår starter jeg sprøjtning mine blommetræer?

Mange sorter af blommer findes fra Santa Rosa til den japanske sorter såsom elefant hjerte. Blommer har brug for en periode af kolde vintervejr at producere frugt, så de ikke er relevante for haver i USDA plante hårdførhed zone 8 og højere.

Ved hjælp af hvilende olie

Undertiden kaldes gartneri, ultrafine eller sommer olie, hvilende olie er en råolie-baseret produkt, som avlere bruge på frugt træer til at dræbe eller forhindre insekter. Det er vigtigt at sprøjte blommetræer i vinter eller det tidlige forår, før fremkomsten af friske vækst, til at dræbe insekter.

Sprøjtning for blomme lomme sygdom

Blomme lomme sygdom ligner svampe sygdommen kendt som fersken blade krøller. Det forårsager frugt at blive krøllet eller forvrænget, men det er ikke en alvorlig sygdom. Sprøjtning én gang i sæsonen hvilende fra efterår til sidst på vinteren, ved hjælp af en fungicid som en Bordeaux blanding---som kombinerer kobbersulfat og hydratkalk---normalt stopper blomme lomme sygdom.

Alder af blomme træ

Du kan hjælpe med at forhindre insekter og sygdomme, hvis du begynder en regelmæssig årlig sprøjtning tidsplan i sæsonen hvilende, mens din plum tree er unge. Unge træer er lettere at sprøjte fordi de er små og du kan ofte håndtere sprøjtning med en standard haven sprøjte.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com