Hvordan man dyrker Poblanos

January 5

Kokke og hjem kokke søger at tilføje lidt krydderi og varme til deres retter ofte reach for poblano peber. Poblano peberfrugter er måske bedst kendt for deres roll i mexicanske parabol chili rellenos, hvor peber er fyldt med forskellige ingredienser. Men de er velsmagende i en lang række andre præparater, herunder salsas, supper og risretter. Voksende poblano peberfrugter i din have er simpel og giver dig mulighed for at have friske peberfrugter ved hånden.

Instruktioner

•Fyld 2 - til 3-tommer tørv Potter med fugtig frø-start blanding omkring 8 til 12 uger før fare for frost er overstået. Placer en frø i hver potte og trykke det ned med fingeren, indtil det er bare dækket med jord.

•Pour vand i containerne indtil den løber fra bunden af puljen. Placere puljen i et område, der modtager god belysning og forbliver i en vifte af 80-85 grader Fahrenheit, såsom en vindueskarm. Holde frø-startende blandingen fugtig af spritzing den med en vandflaske, når det begynder at se tørt.

•Når peberfrugter med gødning hver tredje uge, når de spire. Bruge en gødning formuleret for peber. Tilføj flydende gødning til vand eller drys gødning pulveret direkte på jorden. Følg anvisningerne på produktets etiket.

•Indstil containere ude i haven i to eller tre timer om dagen når udplantningsplanterne er 5 inches høj og de natten temperaturer er over 60 grader Fahrenheit. Denne proces, som kaldes hærdning off, forbereder udplantningsplanterne til det udendørs miljø.

•Transplant planter i haven efter hærdning dem ud i to uger. Grave et hul af samme størrelse som pepper's rødder i et sted, der modtager fuld sol og er næringsrig jord. Forsigtigt fjerne sætteplante fra tørv gryden og sæt den i hullet. Dække pepper's rødder med jord, og derefter dække jorden omkring det med 1 til 2 inches af kompost eller jord til at forhindre, at ukrudtet spirer.

•Kapacitet udplantningsplanterne indtil jorden ikke længere absorberer væske. Træk alle ukrudt, der tilfældigvis gøre deres vej gennem muld, og knivspids rabat på alle blomster peber producere til de første én til to uger til at omdirigere deres energi til vækst.

•Når planter omkring seks uger efter transplantation med en vandopløselig gødning, der er foretaget for peber. Høste peberfrugterne ved at skære dem med en saks, når de bliver rød eller grøn, afhængigt af, hvilken du foretrækker.

Tips & advarsler

  • Poblano peberfrugter er typisk klar til høst 8 til 10 uger efter omplantning.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com