Værktøjer til rengøring af fuger

January 9

Værktøjer til rengøring af fuger

Injektionsmørtel fylder en afgørende rolle: det holder din flise på plads. Men over tid, injektionsmørtel kan få beskidt og bliver nødt til at blive renset. Rense fuger kan være en kedelig opgave, men med de rigtige værktøjer, du kan fuldføre opgaven hurtigt og effektivt.

Hydrogren peroxid

Hydrogenperoxid er en billig men effektivt værktøj til ren cementmørtel. Bland 1 kop vand med 1/2 kop af peroxid i en sprayflaske. Spray injektionsmørtel og lad opløsningen sidde; ikke skylle det. Opløsningen handy og spray injektionsmørtel på regelmæssig basis for at hjælpe med at holde injektionsmørtel ren.

Tandbørste

En tandbørste er et praktisk værktøj, når der beskæftiger sig med beskidte injektionsmørtel. Tandbørstes lille størrelse og stive børster kan hjælpe dig til at skrubbe injektionsmørtel, løs snavs og også arbejder i enhver sæbe der skal bruges.

Ilt blegemiddel

Ilt blegemiddel virker effektivt at rengøre injektionsmørtel og er mindre skadelige end regelmæssig blegemiddel. Bland ilt blegemiddel med vand og enten spray det på injektionsmørtel med en sprayflaske eller anvende det med en moppe og spand hvis fliserne på gulvet. Tillade løsning til at sidde i en halv time til en time.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com