Sådan Fix Akku boremaskine batterier med bilbatterier

January 10

Uanset om du har en lille værktøj bænk eller et fuldskala workshop, kan Akku boremaskine batterier få kostbare hurtigt. Heldigvis er der en teknik til at gendanne medfører Ni-Cd batterier i næsten ny stand ved hjælp af fælles husholdningsartikler. Over tid udvikle nikkel-baserede batterier en krystallinsk dannelse når ikke fuldt ud har afviklet. Ved hjælp af en 12-volt batteri for at chokere de enkelte celler inde drill batteri, kan du nedbryde krystalliseringen og genoplade batteriet til fuld styrke.

Instruktioner

•Tag på alle sikkerhed gear. Fjern skruerne fra top hætten af batteriet og sæt dem til side. Løft fælles landbrugspolitik grundigt, da de fleste akkumulator emballere er fjederbelastet. Afsat af den fælles landbrugspolitik og foråret.

•Sno fremspringende metal bandet terminal med elektrisk tape, pas på ikke for at fuldføre banen mellem det og nogen andre metaller. Drej batteriet hovedet i hånden og lirke ud de medfølgende batterier omhyggeligt. Fjerne den plastik skjold fra toppen og bunden af bundt, noterer deres oprindelige positioner. Skræl tilbage enhver tape der dækker top og bund af de enkelte battericeller.

•Lay bundt på sin side så at begge ender af hver celle er tilgængelige. Tænd multimeter og sæt den til "2V,", som hver celle skal være 1,2 volt. Tryk på den røde test fører til pluspolen på en celle (den positive side har den fremspringende knap) og sort bly til den tilhørende negative terminal (den negative side er flad). Markere den negative terminal med et "X", hvis udlæsningen er under 1.1 volt. Gentag for hver celle.

•Tilslut de røde alligatorer klip til pluspolen på bilens batteri og sort til den negative, pas på ikke for at røre ved dem sammen eller til noget ledende. Berør og hold det sorte klip til den negative terminal af en af "X" markerede celler. Tryk og hold den røde klippe til pluspolen på det samme batteri ikke længere end to sekunder. Gentag denne procedure for hver "X" markeret celle.

•Kontrollér hver celle igen med multimeter, mærkning enhver sub 1.1-volt celle med en stjerne. Gentag ovenstående restaurering fremgangsmåde, indtil hver celle er repareret. Geninstaller de plastik skjolde og pakke pakken tilbage ind i huset. Fjern tapen fra terminal bandet. Skru hætten tilbage på batteriet og oplade det natten over.

Tips & advarsler

  • Hold ikke krokodillenæb i mere end to sekunder ad gangen, som cellen kan briste og forårsage skade.
  • Aldrig bruge denne metode på lithium-batterier, som de kan eksplodere. Kun gendanne Ni-Cd akkumulator emballere.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com