Ideer til udluftning køkken komfur

January 12

Udluftning køkken komfur dampe fra hjemmet kan gå en lang vej for at holde dit hjem sund. Kulilte gasser kan bygge i nyere boliger, der har en stram isolering segl. Disse dampe kan udgøre en sundhedsrisiko. Forkert tuned køkken gas komfurer kan udgøre en risiko, hvis disse dampe ikke er udluftes til udendørs. Ved hjælp af en ventilation enhed kombineret med en frisk luftindtag vil fjerne disse dampe.

Over komfur Gat

De mest almindelige ventilationskanaler til køkken komfur er over-the-range hætte. Disse enheder er generelt konstrueret af en metal hætte, der er det samme område i størrelse som stovetop. En lille røgsuger bruges til at suge røgen fra området og udstødning dem udendørs. Et lys kan placeres inde i området hood til at belyse komfuret. Typisk er ventilatoren beskyttet mod bebyggede fedt og snavs af en metal maske skærm. Skærmen skal rengøres regelmæssigt for at holde op korrekt luftstrøm.

Mod niveau udsugnings

En anden type køkken komfur udstødning fan er en, der sidder på niveauet af cook-ovnen selv. I denne enhed, er frisk luft trukket hen over overfladen af stovetop og trukket ind i en udstødning fan, der sidder på den modsatte side. Nogle enheder er selvstændig skjule og vil stige fra en skjult alkove i skabene, når enheden er tændt. Et metalnet skærmen er stadig bruges som et filterelement til at beskytte udstødning fan fra nogen ophobning af fedt.

Design af det over komfur hætte

Hood selv kan komme i næsten enhver brugerdefineret design. Farver kan matche de fleste indretning. I mange tilfælde også har udformningen af kalechen en stor effekt på luftstrømmen fra stovetop. Alle udstødningsgas ventilationskanaler, uanset typer, skal have tilstrækkelig luft leveret til dem, så fans kan udstødning røg. En separat luftindtaget kan have skal bruges der bringer friske udeluft til at passere gennem udstødning fan. Stram boliger, der har tætningslister og lukkede vinduer vil ikke give nok luft for fan. I disse tilfælde trække ikke fan tilstrækkeligt volumen på tværs af komfuret til at fjerne røgen. Den luft, der kræves til korrekt udmattende kan blive trukket ind i hjemmet fra andre kilder, såsom tørretumbler udluftningsanordning, VVS udluftning rør eller ned en skorsten. Typisk er frisk luft kilde for udstødningsgas ventilationskanaler placeret lige under eller under ovnen. I dette tilfælde har luften kun en kort mængden af rejseafstand. Inde er opvarmet eller konditioneret luft ikke anvendes og dermed ikke spildt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com