Sådan Care for en Pine Bonsai Tree

January 14

Sådan Care for en Pine Bonsai Tree

Der er over 100 arter af fyr, de fleste af dem indfødte til den nordlige halvkugle. De fleste arter af fyr foretrækker lerede, grynet jord og er tørke tolerant. Mange sorter er velegnet til bonsai havearbejde fordi de reagere så godt til beskæring og ledninger. Pine bonsai kan trives både indendørs og udendørs.

Instruktioner

•Vælg en veldrænet beholder, der har flere drænhuller i bunden og ikke bare én. Vælg en container med en dybde, der er lidt større end eller lig med diameter på en træstamme. Undgå dybere containere, fordi de tillader træet at vokse alt for store. Beholderen skal være mindst lige så bred som den træ baldakin.

•Opret en lerede jord blanding, der vil dræne godt. Bland næringsrige pottemuld med rent sand, Akadama eller pimpsten. Blandingen skal indeholde omkring 70 procent sand, Akadama eller pimpsten da de fleste sorter af fyr foretrækker grynet jord.

•Line hver af drænhuller med trådnet. Dette vil forhindre jord fra falder ud af beholder og blok rødderne fra at nå ud gennem hullerne. Fyld bunden tredje af beholder med et lag af den lerede jord du har blandet og derefter indstille det til side.

•Tag din pine træet fra dets oprindelige beholder og sæt den på en ren og flad overflade. Fjerne omkring to tredjedele af jorden omkring rødderne. Forlade jorden omkring roden masse. Omkring rødderne og i jorden, vil du se Micorrhiza. Fjern ikke disse hvide svampe fra rødderne, da fyr er afhængig af dem til at fremme sund vækst.

•Undersøg rødderne nøje og fjerne enhver visne eller døde sektioner med skarp, steril saks. Trim hele rodsystemet tilbage om ca. en tredjedel, men ikke mere. Placere den nyligt klippede fyr i midten af rede bonsai container og udfyld resten af beholder med jord du har blandet.

•Kapacitet din pine bonsai dybt med lunkent vand. Hæld vandet jævnt hen over overfladen på jorden plan, indtil overskydende begynder at køre gennem drænhuller. Tillad jord tørre let mellem hver vanding for at forhindre root rot og fordærve udvikling.

•Hold pine bonsai i et varmt, solrigt sted, der modtager mindst seks til otte timer fuld solskin hver dag. Undgå overdrevent skyggefulde steder. De vil forårsage nåle til at vokse længere og blive mindre proportional med træets samlede størrelse.

•Når træet en gang i det tidlige forår med en velafbalanceret lav-kvælstof gødning som en 8-8-8 eller en 10-10-10 kombination. Forsinkelse yderligere fodringer før efter din pine bonsai afslutter sin foråret vækst og hærdning, som anbefales af Bonsai4me.com. Genoptage hver anden uge fodringer i forsommeren og fortsætte indtil midten af fald.

•Delay beskæring din pine bonsai i løbet af sin første vækst. Træet er langsomt voksende og har brug for mindst 12 måneder til at helbrede og genetablere sine rødder før beskæring. Beskære pine bonsai i begyndelsen af sin vinter vækstdvale efter sit første år af vækst. Gøre rent snit med skarp, steril sakse, når du fjerner grene og stilke. Efterlade små stubbe af stiklinger på de steder, hvor du afskåret dem fra stammen eller større gren. Tillad de Påbegyndte artikler om flere uger kan tørre ud og derefter fjerne dem med tommel- og pegefinger.

•Thin af tæt folieret grene at øge lys og luft, indvendige nåle cirkulerer gennem de pågældende områder. Bruge skarp, steril pincet til at fjerne uønskede nåle fra grene.

•Ledning din pine bonsai trunk og stærkere grene til at udvikle sin form. Komplet ledningsføring processen umiddelbart efter den første beskæring, således at træet har 12 måneder til at helbrede før den næste beskæring. Tillad ledning til at forblive på plads i hele vækstsæsonen. Klippe ledning fra grene og stammen i løbet af efteråret. Fjerne kablet i små stykker til at forhindre skade træet.

•Repot din pine bonsai hver to til tre år, fordi træet kan blive root-bundet i beholderen. Altid komplet repotting processen i det tidlige forår lige før vækstperioden begynder. Inspicere og trim rødderne som du gjorde i løbet af de første ompotning og brug altid frisk jord og en ny container.

Tips & advarsler

  • Repot ikke din pine bonsai hurtigt efter beskæring i den sene falde eller tidlig vinter. Vente, indtil det følgende forår.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com