Sådan Treat Pool vand, der er overskyet

January 16

Sådan Treat Pool vand, der er overskyet

Med starten af sommeren åbner du din pool for at give dig og din familie cool sjov og underholdning på de varme, disede eftermiddage. Men hvad sker der når et par uger ind i sæsonen, du bemærke, at bassinvandet er en overskyet udseende til det? Du kan køre til din pool vedligeholdelse ekspert, men der er mange måder du kan behandle skyet pool vand selv. Følg retningslinjerne omhyggeligt for at opnå et klart resultat.

Instruktioner

•Kontroller din pool vand med vand test kit. Dette vil afgøre, om kemikalier i vandet er i det korrekte område. Skæve bassinvandet kan have en uklar udseende, især hvis klor ikke dræber alger og bakterier i poolen. Følg retningslinjerne på din pool testkit.

•Rengør bunden og siderne af swimmingpool med en pool børste. Fortsætte ved støvsugning pool nederst. Bruge en lang-håndteres pool net til at skimme flydende snavs fra vandoverfladen, som blade eller fyrrenåle. Tillad ikke nogen filter kurv, hulske kurv eller afløb til at blive tilstoppet med snavs. En beskidte pool kan også føre til uklart vand.

•Kontrollér sand i din filtreringssystem. Erstatte sandet, hvis det er gammel til at sikre effektiv filtrering. Kør filteret løser for at se Hvis problemet.

• Lad pumpen og filteret køre en hel dag. Dette kan hjælpe bortfiltrere de partikler, der gør vandet uklart. Tilføje en afklaring, hvis det er nødvendigt at gøre partiklerne nemmere at filter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com