Sådan Stop mus fra skrabe væggene

January 18

Hvis du har en mus infestation eller bare én lille mus inde i dine vægge, vil du sandsynligvis til at høre nogle ridser på et tidspunkt. Den eneste måde at stoppe dette skrabe er at slippe af mus. Sætte en fælde kommer ikke til at løse problemet, fordi en anden mus kan kun komme, og du kan have mere end en mus i væggene. Derudover er kill fælder umenneskelige, ofte ineffektivt og uhygiejnisk. Du skal ansætte bredere løsninger til at stoppe de mus, der ridser inde i dine vægge.

Instruktioner

•Indstil op humane fælder for tiden. Disse fælder er tilgængelige i lokale isenkræmmere og hjem forbedring Centre. Som du fange mus, frigive dem udendørs langt væk fra dit hjem. Dræbe fælder er uhygiejniske og kan sprede bakterier og sygdom.

•Seal op nogen områder omkring dit hjem, hvor du mener mus kunne være på vej ind. Husk at mus kan passe inde i meget små områder så vær årvågne.

•Fjern alle fødevarer kilder for mus. Mad er de eneste grund mus vil komme ind i dit hjem i første omgang. Alle fødevarer i skabe, skuffer og pantries skal opbevares i glasbeholdere, at mus ikke kan tygge igennem. Sørg for at rense alle krummer hele tiden; krummer gøre velsmagende måltider for mus.

•Brug dufte at frastøde mus for at holde dem væk og ud af dine vægge. Pebermynteolie, mint planter, laurbærblade, mølpose, løg og ammoniak kan afskrække mus.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan finde områderne af dit hjem, hvor går ind i musene, kan et par drys af baby pulver afsløre deres lille mund mærker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com