Egenskaber af talkum pulver

January 19

Egenskaber af talkum pulver

Talkum pulver er almindeligt brugt til personlig hygiejne og kosmetik. Du kan finde pulveret i næsten enhver husholdning i hele verden. Talkum pulver kan suge fugt når de påføres noget eller nogen til at holde ting eller huden tør. Talkum pulver bruges ofte af sportsfolk til at reducere udslæt fra gnide forskellige kropsdele, og babyer til at reducere irritation og udslæt forårsaget af bleer.

Kemiske sammensætning

Den generelle kemiske sammensætning af talkum pulver er 3Mgo, 4SiO2 og H20 eller lettere magnesiumsilikat. Omkring 30 til 32,5 procent er lavet af magnesium, også kendt som MgO. Omkring 64-66 procent er lavet af silikat eller SiO2, og resten er lavet af brint eller H20. Fe2O3 udgør 0,5 procent, CaO udgør 1,5 til 2,5 procent og Al2O3 udgør 0,6 procent.

Fysiske egenskaber

Talkum pulver ligner og kan betragtes som en hvid, fin og glat pulver. Det har en særlig tyngdepunkt 2,7 til 2.9 og en bulk-tæthed på 0,5 procent. Ninety-fire procent af talkum pulver er hvide og den har en olie absorption værdi af 35 til 40 procent. Sin hårdhed måles som 1 Mohs og det har et maksimum på 5 procent vand opløselige sag. Talkum pulver har en 0.5 procent fugt og flygtige sagen på 221 grader Fahrenheit. Pulveret har et minimum af 88 procent kombineret magnesium calciumsilikat.

Applikationer

Talkum pulver kan bruges på papir til at tilføje glathed og lysstyrke samt fungere som en pitch absorber. Det kan bruges på maling arbejdspladser til træ finish, primere, kit, arkitektonisk finish og vandbaserede belægninger. Pulveret giver maling korrosionsbeskyttelse og forbedrer den samlede udvendige holdbarhed af paint.

Flere programmer

Talkum pulver kan bruges på keramik til at forbedre deres modstandsdygtighed over for termisk chok og give keramik med bedre elektriske egenskaber. Pulveret føjer også modstand og sejhed til tændrør og switch bestyrelser. Det bruges for mug gør og for den endelige finish af støberier. Talkum pulver anvendes som fyldstof i plast og gummi samt en glat, silkeagtig finish til kosmetik.

Andre egenskaber

Talkum pulver skal opbevares i et tørt område og har en holdbarhed på op til fem år. Det er et materiale, brandfarlige og ufarligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com