Hvordan til at identificere skadedyr Infesting udendørs planter

January 19

Hvordan til at identificere skadedyr Infesting udendørs planter

De første tegn på at du har skadedyr i haven kan være en lille tygget blad. Eller det kan være en plante, der bliver gul. Når du inspicere anlægget, kan du finde huller i stammen eller manglende rødder. Konklusionen er umiskendelig: dine planter er under angreb. Men medmindre du ved, hvilke insekter angriber dine planter, behandling af dem vil være vanskeligt. Nogle pesticider er formuleret for specifikke skadedyr. At identificere bugs angriber din skadedyr er det første skridt i at udvikle et system for behandling af dine planter.

Instruktioner

•Look over jorden omkring planten for insekt ekskrementer, som kaldes frass samt tygge mærker på blade og stængel af planten. Tilstedeværelsen af frass og tygge mærker betyder, at dine planter er blevet angrebet af insekter i stedet for en virus eller svamp.

•Touch bagsiden af en plante at føle for stickyness eller tegn på sodede skimmel. Sodede formen er en skimmel, der lever af den klæbrige søde sap, kaldet honningdug, efterladt af nogle insekter. Hvis du finde honningdug eller sodede skimmel, kan dit anlæg være befængt med en slags sugende insekter såsom bladlus.

•Undersøg mønster af chew mærker, pletter eller gulfarvning af anlægget. Visse insekter efterlade markante chew mærker i bladene på en plante. For eksempel, forlade leaf minearbejder larver snoede stier gennem bladene.

•Dig gennem jorden for at undersøge rødderne af anlægget. Nogle insekter som larver og nematoder er underjordiske og angribe en plante ved at spise sine rødder. Hvis dit anlæg har en forkrøblede eller manglende rodsystem, er det muligvis blevet angrebet af larver. Hvis det har knudrede rødder, kan nematoder være synderen.

•Undersøg plante med en lup for at finde de insekt syndere. Hver insekt kan differentieres af kropsform og markeringer. Bladlus ligner små mider og lever i kolonier, der dækker en plantens stængel ligesom en drapere. Larver er små og tube-formet med mange ben.

•Kontakt havearbejde reference som "Haven insekter af Nordamerika: The Ultimate Guide til baggård Bugs," ved Princeton University. Mange Havearbejde bøger har billeder af skadelige insekter samt de beviser, der forlader de bag på planter. Ifølge NC State University er en økologisk havearbejde bog en anden god reference til at identificere både gavnlige og skadelige haven insekter.

•Kontakt tjenestens county forlængelse. Agenter med tjenesten county udvidelse overvåge udbrud af skadedyr som thrips. Hvis dine planter er under angreb på grund af et insekt udbrud, kan din county Udvidelsesagenten service hjælpe dig identificere dette og komme med anbefalinger om den bedste metode til behandling.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com