GFCI Circuit Breaker Vs GFCI beholdere

January 20

GFCI Circuit Breaker Vs GFCI beholdere

GFCI står for Ground fejl Circuit Interrupter, og disse er normalt findes i hjemmet i form af afbrydere, beliggende i hjemmets breaker box. Stikkontakter kan dog også være GFCIs. Begge typer gør elektriske kredsløb automatisk slukke, hvis der er en kort eller magt stigning sted i kredsløbet, det er tilsluttet, derfor stoppe bruger fra modtager en elektrisk stød, hvis de rører forretningen under den bølge/kort forekomst.

GFCI effektafbrydere Amp Ratings

GFCI afbrydere er hver bedømt af antallet ampere de vil tillade det kredsløb, som de er tilsluttet, for at udnytte på én gang. For eksempel, en 20 amp circuit breaker tillader kun 20 amp eller mindre strøm til at blive brugt. Hvis apparater er sat ind i kredsløbet og kollektivt trække mere end 20 ampere, vil GFCI circuit breaker automatisk slukke (tur).

Test GFCI afbrydere

Hver GFCI circuit breaker har en tænd/sluk-knap på sin front, der kan drejes manuelt for at slukke breaker, hvis arbejdet skal udføres på banen. Denne parameter kan også breaker til at være slået tilbage efter det har udløst. Hver GFCI circuit breaker har også en "" Testknap, som når trykket slukker breaker. Tænd/sluk-knappen aktiveres derefter for at "off" og derefter "på," at vende breaker tilbage på. Dette bør gøres regelmæssigt for at kontrollere, at afbryder er i orden ordentligt.

Terminal forbindelser på GFCI afbrydere

Effektafbryderen er terminal forbindelser markeret "linje power" og "load neutral" samt en snoet ledning, der tillægger boksen breaker neutral bar.

GFCI beholdere oversigt

GFCI beholdere kræves af kode til at blive installeret i områder, hvor der er en høj brug af vand, såsom køkkener, badeværelser, utility værelser og uden for områder. Disse beholdere kommer i forskellige størrelser, afhængigt af kravene til strømforsyning af de apparater, som vil blive sat ind i dem.

Test GFCI beholdere

Hver GFCI beholderen har en TEST og RESET knap. Tryk på knappen TEST for at slukke for enheden for at sikre den skifte ud (aktivering) enhed i GFCI fungerer korrekt. Tryk på RESET-knappen for at tænde den igen. Denne hurtig test bør gøres mindst hver seks måneder, eller hvornår der kan være et problem med GFCI stikkontakt.

Terminal forbindelser på GFCI beholdere

På bagsiden af hver GFCI beholderen har terminal forbindelser markeret linje til indgående ledninger fra strømkilden, og også terminal forbindelser markeret belastning for afgående ledninger til den næste beholder i kredsløbet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com