Hvordan at rengøre misfarvning på en pude Top madras

January 24

Selv om de fleste mennesker bruger op til en tredjedel af deres liv i søvn, tænker de sjældent om rengøring, madras, der lulls dem ind i drømmeland hver aften. Men hvis din pude top madras er misfarvet eller farves, vil du rense det så hurtigt som muligt, så misfarvning ikke bliver permanent. Hvis det er muligt, start din renseprocessen i morgen så at madrassen kan tørre helt inden sengetid.

Instruktioner

•Vacuum din pude top madras grundigt for at fjerne overskydende støv. Hvis der er en ubehagelig lugt til madras sammen med misfarvning, drys madras med bagepulver først, lad det sidde i et par minutter, derefter grundigt vakuum.

•Wash misfarvning med en blanding af vaskeri sæbe og vand eller mild sæbe og vand. Gnid blandingen ind i misfarvet området, lade det sidde i op til 20 minutter. Derefter bruge almindeligt vand på en ren klud til at aftørre sæbe.

•Blot område med en ren hvid eller lys-farvede håndklæde til at tørre det så meget som muligt. Brug en hårtørrer til at tørre det rensede område mere grundigt, eller drej på en fan i rummet til at cirkulere luften og hjælpe madrassen tør, om nødvendigt.

•Steam ren pude top madras, hvis misfarvning er der stadig. Simpelt hen opstille den renere hurtigt hen over området, du vil rydde. Det bør ikke være meget fugtig, når du er færdig, men brug en hårtørrer, hvis du vil være sikker på det vil tørre hurtigt.

•Rengør en pude top madras naturligt ved sprøjtning eddike på området misfarvede og lade det sidde til 5 minutter. Derefter drys bagepulver på pletten og vent indtil de sydende stopper. Vakuum op bagepulver. Hvis misfarvning er der stadig, drys madras med Borax, skamplet og vakuum. Hvis det ikke virker, duppes med hydrogenperoxid, gnide i cirkelbevægelser. Vær opmærksom på at brintoverilte kan blege stoffet, så test det i en inconspicuous område først.

Tips & advarsler

  • Købe en madras dækning for din pude top madras til at beskytte den. Det kan nemt fjernes og vaskes regelmæssigt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com