Hvordan man bruger bunddække planter på en skrånende område

January 26

Hvordan man bruger bunddække planter på en skrånende område

Jorden dækker, dække om vinstokke, spredere eller græsser, kan hjælpe med at en række naturens landskab udfordringer. De hjælper bevare og forskønne skrånende områder af gribende jorden med deres rødder, forebyggelse eller begrænsning af erosion. Jorden covers kan fungere som en weed barriere til at holde uønskede eller grimme planter i at overtage en skråning, som er svær at slå. Du kan vælge en blanding af vinstokke og blomstrende jorden covers til liggende skråninger, der er plaget af dårlig eller sandet jord, eller præget af klipper.

Instruktioner

At vælge den passende bunddække

•Vælg blomstring og stedsegrønne jorden dækker periwinkle eller Vintergrøn på skråninger, der står over for dit hjem. Dette vil give en behagelig udsigt i alle sæsoner.

•Vælg duftende jorden covers som citron timian eller skovmærke til skråninger, der kan se mund trafik. Inter plante duftende jorden dækker omkring og mellem trappen eller fortove.

•Brug hurtigt spredende skygge-elskende jorden dækker ajuga eller pulmonaria udfylde et landskab i én sæson. Andre tæt voksende bunddække planter såsom pachysandra kan tage op til tre sæsoner til at fylde.

Plantning en effektiv bunddække

•Forbered jord til at blive en permanent hjem for plantedækket. Fjerne alle ukrudt og de nederste befolkningslag. Indtil dybt og arbejde i et lag kompost til at berige jorden.

•Plant en del af hældningen på et tidspunkt. Begynde øverst og arbejde ned, flytter tilbage til højre. Undgå at træde på områder du for nylig har plantet.

•Kapacitet hver transplantation eller bunddække plug som du plante den. Dække området unplanted hældning helt med mindst 3 inches af strimlet barkflis eller sphagnum sphagnum at overdøve sollys og holde ukrudt i skak.

Tips & advarsler

  • Hvis du har, der dækker en stor hældning, overveje at forberede jorden i efteråret og plantning i foråret for at fremskynde processen. Dette vil give din nye planter længere tid at få etableret.
  • Bunddække starter på meget stejle skråninger kan drage fordel af at være dækket med haven netting at holde dem på plads, indtil de har haft en chance for at blive etableret. Opsætning af indsatserne i unplanted områder og Hæft netting løst til stillinger. Fjerne netting en måned efter plantning.
  • Give din nye bunddække en god vanding mindst en gang om ugen, indtil det har slået rod og begyndt at vokse. Skråninger kaste vand og har tendens til at tørre ud hurtigere end flade områder.
  • Holde et vågent øje på angribere, da plantedækket tager rod. Uønskede græsser, der vokser med plantedækket er vanskelige at fjerne senere, når dækslet har udfyldt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com