Anbefalede planter til Northwest Florida

January 28

Anbefalede planter til Northwest Florida

Northwest Florida er også kendt som statens "panhandle" på grund af sin karakteristiske form, udvide på den nordlige kyst af mexicanske med Alabama mod nord. Den dækker 10 amter, med floden Appalachiacola, der tjener som sin østligste grænse. Northwest Floridas voksende klima korrelerer til US Department of Agriculture hårdførhed zoner 7a og 7b. Bureau of Land Management kategoriserer regionen som øst Gulf Coastal Plain, som dens økologiske profil ligner mest Alabama og Mississippi.

Blå Flag

Blå flaget (Iris virginica) er en af syv iris sorter, der vokser i Florida. Native til Florida panhandle, blå flaget vokser til over 4 fod høje. Dens blomster er påfaldende store og varierer i farve fra blegt baby blå til dyb blå-violette. Når ikke i blomst, er anlægget identificeres ved dens slanke, spidse blade, fanning opad og nå længder over 2 fod. Formering foregår ved rhizom; hver plante har en underjordisk netværk af tyk jordstængler. Blomsten vokser omkring vådområder, sumpe og moser, hvilket gør det et ideelt supplement til haven swimmingpools.

Angel's trompet

Angel's trompet (Datura inoxia var. quinquecuspida) er relateret til belladona, kartoffel, tomat og aubergine, et medlem af familien solanaceae. Det når højder på op til 3 fødder og er opkaldt efter sin enorme trompet formede blomster, som kan nå længder på op til 8 inches. Blomstrer er stærkt duftende og varierer i farve fra rene hvide til lavendel. På den anden side har af anlægget unikke blade en dårlig duft. Angel's trompet blomstrer hele sommeren. Det vokser bedst i fuld eller delvis sol og i lerede jord, der er godt drænet, med moderat fugt og høje niveauer af organisk materiale.

Amerikansk Beautyberry

For en plante, der tiltrækker vælge sommerfugle og fugle, den amerikanske Beautyberry (Callicarpa americana). Beautyberry når højder overalt mellem 3 og 7 fod høje. En busk-type plante, det har tendens til at spredes så bredt som det vokser høje. Beautyberry har længe, vandreture grene og enten hvide eller lyse lilla bær, der vokser i klumper. Glat bark varierer fra lys til dyb, rødlig brun. på yngre træ. De beautyberry blomster tiltrækker sommerfugle og i efteråret, dens frugter tiltrækker mange fugle. Selv rådyr feed fra anlægget, favorisere sine blade.

Blazing Star

En fremragende sommerfugl attractant, mange arter af flammende stjerne (Liatris) er hjemmehørende i det nordvestlige Florida. De vokser til mellem 2 og 5 fod høj, med spidsen af deres pigge, dækket med små lyserøde og lilla blomster. Blomstrer er mest koncentreret i spidsen af pigge, hælder nedad mod plantens base. For de bedste resultater, skal du plante blazing star i fugtig jord, der er godt drænet, med direkte sollys. Stauder, planter vil typisk bliver kønsmodne efter to til tre år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com