Hvordan til at emulgere olie og vand

January 28

Hvordan til at emulgere olie og vand

Emulsioner, Kombiner pr. definition, vand og fedt – Tænk vinaigrette, hollandaise og mayonnaise, som alle kræver, at du midlertidigt bøje lovene i kemi til at blande den blandbare. Æggeblommer omfatter 50 procent vand og eddike og citron er virkelig ikke andet end aromatiseret vand, så hver gang du laver salat dressing, du emulgerende olie og vand. Der er forskelle i de teknikker, du brug for mayonnaise og vinaigrette - mayonnaise betragtes som permanente og vinaigrette midlertidig-- men du nødt til at gøre det samme for hver at gøre det arbejde: spredes en væske i en anden ved at bryde det i fine dråber gennem kraftig blanding.

Instruktioner

Vinaigrette emulsioner

•Tilføj 1 del eddike til en blanding skål, foodprocessor eller glas krukke. Vand og eddike emulsioner er ikke kræsne omkring hvordan du blande dem, så længe du ikke over blande dem. Sæson eddike med salt.

•Tilføj 3 dele olie til eddike. Hvis du bruger et piskeris, støvregn olie i en ad gangen i starten som du piskeris energisk, derefter øge det til en lind strøm. Piskeris til omkring 1 til 2 minutter, afhængigt af din hastighed. Hvis du bruger en foodprocessor eller blender, tilføje alt på én gang og blend det høje i 30 sekunder. Hvis du bruger et glaskrukke, skrue låget og ryst kraftigt.

•Brug emulsion som du blander det fordi det adskiller efter omkring 10 til 15 minutter. Gemme olie og eddike emulsioner i en glaskrukke og ryst glasset kraftigt for at re emulgere blandingen før servering.

Mayonnaise emulsioner

•Tilføj pasteuriseret æggeblommer, Dijon sennep og eddike eller citron saft til en foodprocessor eller blender sammen med lidt salt. De grundlæggende proportioner for mayonnaise er 2 æggeblommer, 1 spsk Dijon og 1 spsk citronsaft eller eddike pr. kop olie.

•Blend æggeblommer på høj indtil cremet, cirka 30 sekunder.

•Drizzle olie ind i æggeblommerne i en ad gangen, derefter øge hastigheden til en lind strøm. Det tager du 1 til 1 1/2 minutter at tilføje 1 kop olie til æggeblommer.

•Opbevar mayonnaise i køleskab i en lufttæt beholder. Hvis mayonnaise adskiller, tilføje et par dråber af koldt vand og blend det igen, indtil det kommer tilbage sammen.

Tips & advarsler

  • Tilføje urter til vinaigrette, efter du tilføje olie, hvis det ønskes.
  • Lave hollandaise ved hjælp af mayonnaise teknik. men Følg en ratio af 1 kop varm klarede smør pr. pasteuriseret æggeblomme.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com