DIY Cement Mixer planer

January 29

Når du laver større byggerier produkter på hjem med beton, er det praktisk at have en cement mixer rundt for at holde cementen i en bøjelig tilstand og gemme dine arme fra under konstant omrøring løgnehistorie. Du kan leje en cement mixer fra nogen, men hvis du gør mange hjem forbedringer med beton, som kan få dyre. En lettere og billigere løsning er at opbygge din egen cement mixer fra bunden og spare både penge og arbejdskraft.

Instruktioner

•Measure dybde og bredde af tønden. Snip fire pagaj formede stykker fra ark metal ved hjælp af tin snips, der er lidt mindre end bredden af tønde og 6 inches lang. Padler bliver den enhed, der faktisk rører cement blanding.

•Bend hver blanding padle i en retvinklet trekant. Denne figur er ideel til blanding og churning beton. Placer padler ind i tønden, så de er fordelt ligeligt fra hinanden og dækker det meste af bunden af tønden. Sikre dem til tønden med gaffatape og gøre deres holdning til efterretning.

•Drill huller i siden af tønden og gennem padler på anden siden. Bor tre huller for hver pagaj og derefter, ved hjælp af bolte og møtrikker, sikre dem permanent til tønden med en skruenøgle.

•Pour vand og cement på tønden og sikre låget. Bland konkrete ved at dreje tønde på sin side og rulle den frem og tilbage. Bevægelse af rullende sammen med padler på bunden af tønden blander cement.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com