Hvordan at reparere en to-ventil bruser armatur

January 29

Hvordan at reparere en to-ventil bruser armatur

To ventil bruser vandhaner har en varm og en kold vand justeringshåndtag, som drej ventilen stamceller forsamling for at kontrollere mængden af vand, der strømmer ud af bruserhovedet. Når det bruser faucet begynder at lække vand, sted din hånd under lækagen at føle temperaturen af den utæt vand, som vil lade dig vide hvilket håndtag du skal fjerne. Tage ventil stilken forsamlingen med dig til butikken, når du køber reservedele til at sikre, at du finder et match.

Instruktioner

•Luk det vigtigste vand ventilen i huset, afbryde strømmen af vand til vandhanen. Åbn en anden hane hele vejen på et lavere niveau af huset hvis det er muligt, for at lindre enhver sidesten vandtryk.

•Locate sæt skruen for vandhanen håndtag og fjerne det ved hjælp af enten en Phillips-skruetrækker eller en unbrakonøgle. Sætskruen vil enten være i et lille hul nær bunden af håndtaget eller under en dekorative cap i midten af håndtaget.

•Træk håndtaget off ventil stilken og afsætte håndtaget. Hvis vandhanen håndtaget sidder fast, klemme et håndtag aftrækker værktøj over håndtag, krog greb omkring bagsiden af håndtaget, og drej posten med uret indtil håndtaget popper off ventil stilken.

•Skub bad socket over ventilen stamme, så slå bad stikket mod uret for at fjerne ventilen stamceller. Spray gennemtrængende smøremiddel i ventilen stamceller tråde, hvis det ikke vil flytte. Lad den smøremiddel sættetid fem minutter, så brug bad stikket til at fjerne ventilen stamceller.

•Sæt et sæde skruenøgle til vandrør, derefter vende skruenøglen mod uret for at fjerne den gamle sæde. Anvend rør dope til tråde af det nye sæde, så drej skruenøglen uret at stramme sæde i vandledningen.

•Anvend en skruetrækker til at fjerne fastholde skruen fra slutningen af ventilen stamceller. Fjerne skiver og sæde fra ventilen stamceller, pels udskiftninger med blikkenslager er fedt, så Saml ventil stilken og spænd fastholde skruen. Saml hane i den omvendte rækkefølge du tog det fra hinanden, derefter åbne husets primære vandventil.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com