Hvordan man laver rejst senge blanding med landskabet

January 29

Hvordan man laver rejst senge blanding med landskabet

At hæve dine blomsterbede hjælper med at oprette passende afløb i en gård, der har enten dårlig jord eller dræning problemer. Du kan designe din hævet blomsterbede at give interessante focal point eller dimensioner til din landskab. Ved at blande i de hævede blomsterbede med resten af landskabet, opretter du et naturligt look, der bidrager til den samlede strøm af værftet. Blend din hævet blomsterbede interessant pister, der smelter med omgivelserne.

Instruktioner

•Undersøg din værftet for naturlige Hældninger eller forhøjede områder. At skabe rejst blomst senge i disse områder vil hjælpe med dræning og følge strømmen værftet. Brug din region, som en guide til at vælge økologiske materialer til line grænser du rejst senge. Rocky landskaber egner sig til at bruge sten grænser og træbevoksede områder er perfekte til at bruge log grænser.

•Vælg en plet i din blomsterbede at bygge et højbed, hvis du har en flad værftet. Bygningen bag eksisterende blomsterbede, kan du oprette udseendet af en gård med varierende grader af elevation. Plante høje blomster foran højbed at skjule træ sengeramme.

•Build ramme i dit blomsterbed. For at finde ud af, hvordan man opbygger en ramme, besøge linket findes nedenfor (i ressourcer). Grave en grøft på webstedet stor nok til at rumme størrelsen af rammen. Fyld hævet blomsterbedet med mindst 6 inches af muld.

•Plant din rejst blomst seng med planter enten fra din værftet eller indfødte planter. Kontroller, at de udpegede plantning område og jord opfylder plantens voksende krav.

•Pack sider af din højbed med jord. Du kan plante mindre prydplanter på højen af snavs omkring dit blomsterbed at skjule træramme og gør det muligt at blande sig med landskabet.

•Stack træ eller sten omkring du ramme baseret på din regionens naturlige omgivelser. Du kan skjule træet ved at placere logs eller sten oven på hinanden i samme højde som rammen.

Tips & advarsler

  • Bruge naturlige materialer i din værftet til at blande i din ramme som store grene eller kviste.
  • Undgå beplantning store træer eller buske i din højbed haven, fordi deres rodsystemer er for store til rammen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com