Hvordan man høste solsikkekerner

February 1

Hvordan man høste solsikkekerner. Solsikker er en af de mest anerkendte blomster i Nordamerika. De spiselige frø af sunflower er også en yndlings snack. En del af glæden ved at hæve solsikker høst til frø. Processen er meget let, og resultaterne er lækre.

Instruktioner

•Start høst solsikke frø omkring den tredje uge af September. Et sikkert tegn på at det er tid til at høste frø er når bagsiden af sunflower bliver brun og hoved begynder at krølle. Kronbladene falder af og frø vil have sorte striber på dem.

•Early høst af frø er opnået med nogle muskler og udnytte ovn for at tørre de solsikkekerner. Fjern hoveder fra sunflower, når bagsiden af blomsten er lys gul farve. Brug et håndklæde til at gnide frø i en skål. Sættetid frø natten over i en opløsning af en fjerdedel kop salt blandet med en kvart af vand. Sprede frø på en bageplade og stege i ovnen ved 200 grader i 3 timer.

•Sunflower frø kan også tørres mens stadig på hovedet. Skære hoveder fra anlægget. Bruge solsikke stilken til at hænge hoveder i en garage eller kaste. Sted en pose over hovedet at fange frø, som de falder. For at forhindre mug og tilskynde til tørring, stikke huller i posen til at holde frøene ventileret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com