Grundlaget for den rensning oparbejde i selvrensende ovne

February 2

Selvrensende ovne arbejde ved at opvarme deres interiør til meget høje temperaturer, som forbrænder fedt og madpartikler og reducerer dem til aske. Processen kan forårsage røg, dampe eller selv små fedt brande, dog, hvis det udføres ikke regelmæssigt og tunge oprustning ophobes. Rengør ovnen efter en fast tidsplan flere gange om året, og følg alle producentens anvisninger nøje at forebygge varig skade på dit apparat.

Forberedelse

Før du kører den selvrensende cyklus, udslette enhver synlig fedt eller løs madrester med en fugtig klud. Tørre op sure eller sukkerholdige spild, såsom ketchup eller pie påfyldning som de forekommer--disse produkter kan permanent beskadige den ovn overflade. Tør ned rand omkring døren; den selvrensende cyklus vil ikke rense dette område. Ikke flytte eller rense den pakning, der forsegler døren, men. Fjerne alle stativer og enhver bakeware, gemt i ovnen. Nogle producenter anbefaler forlader stativerne i ovnen under rengøring, men de kan miste deres glans eller finish og bliver svært at glide ind og ud under regelmæssig brug; Hvis dette sker, gnid stativer med vegetabilsk olie.

Rengøring

Engagere selvrensende processen og gør det muligt at køre en hel cyklus. En typisk cyklus løber i tre timer, selv om de fleste ovne har en funktion, der tillader dig at justere den tid, øge det for stærkt farvede ovne eller mindske det til let rengøring. Rør ikke ovndøren under rengøring--bliver det meget varmt. Holde mindre børn fra ovnen under rengøring samt.

Opstille-rensning pleje

Tillad ovn til afkøling i to til tre timer når den er færdigafkølet. Åbn ovndøren og udslette enhver aske med en fugtig klud. Ren ikke ovnen, mens det stadig er varm; Du kan brænde dig selv eller forårsage skade på ovnen. Læg ikke aluminiumsfolie i bunden af en selvrensende ovn at fange snavs eller bruge kommercielle ovn rengøring kemikalier eller sprøjtemidler på det.

Tips

Kør den selvrensende cyklus af ovnen på en varm, klar dag, så du kan åbne vinduerne for at give god ventilation. Arbejde udenfor eller i en anden del af huset, hvis det er muligt at undgå lunge irritation fra enhver røg, der er genereret. Dampe fra selvrensende ovne kan skade eller endog dræbe fugle i indendørs bure; fjerne alle fugle i et andet værelse. Åbne vinduerne i rummet og lukke døren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com