Typer af blomstrende buske med Maple-Type blade

February 3

Mindst tre sorter af blomstrende viburnums bære ahorn-type blade. Viburnums vokser typisk i USDA hårdførhed zoner 3 til 8. To tropiske buske, der har maple-type blade er blomstrende ahorn og rød-Ærenpris hibiscus. Disse vokser i zoner 8-11, eller i beholdere i koldere zoner.

Amerikanske tranebær Bush

Den amerikanske tranebær bush (Viburnum trilobum) har og opretstående eller overordnede form og vokser 6 til 12 fod bred og høj. Flad top blomsterstande af hvide blomster blomstre i foråret. De ahorn-formede blade Drej dyb rød og rød frugt udvikle i efteråret. Den amerikanske tranebær bush vokser i fuld sol til halvskygge i veldrænet jord.

Europæiske tranebær Bush

Den europæiske tranebær bush (Viburnum opulus) har også hvid flad top blomsterstande af blomster i slutningen af foråret til forsommeren. Maple-type blade vender orange-rød og røde bær form i efteråret. Den europæiske tranebær bush vokser 8 til 10 fod høj og bred i en opretstående eller overordnede form. Det har brug for fuld sol og veldrænet jord.

Ahornblad Viburnum

Ahornblad viburnum (Kvalkved Acer folium) vokser op til 5 fod høj og breder sig ved rodskud. De hvide blomster blomstre på flad top blomsterstande i sommeren. I efteråret, de røde frugter vende sort og ahorn-formede blade vender orange, pink eller lilla-pink.

Blomstrende ahorn

Blomstrende ahorn (Abutilon hybridium) er normalt dyrkes som en container plante, selv om det er hårdfør i zonerne 9 til 11 og root-hardy i zone 8. Det har en oprejst form og vokser op til 6 fod høj og 5 fod bred. De klokkeformede blomster af rød, pink, orange, gul, elfenben eller hvid blomstrer i sommeren og falde. Maple-type blade kan være grøn eller guld og grøn-brogede. Blomstrende ahorn er også kendt som kinesisk lanterne eller parlor ahorn.

Rød-Ærenpris Hibiscus

Den røde endivie hibiscus (Hibiscus acetosella) er en tropisk busk, der også kan dyrkes som en container plante. Det vokser 5 til 10 fod høj og breder sig ved rodskud. Fuld sol bringer den bedste farve af rødbrune eller Bourgogne ahorn-formede blade. Små lilla blomster blomstre i sensommeren. Rødt skjold hibiscus, tranebær hibiscus og falske roselle er andre almindelige navne for rød-Ærenpris hibiscus.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com