Gule blade på Hibiscus planter

February 4

Gule blade på Hibiscus planter

Hibiscus planter, en blomstrende busk, er en del af en slægt af 200 arter hjemmehørende på tropiske og tempererede regioner som Malaysia og Hawaii. Der er også en hårdfør sort, der kan udholde køligere vejr. Hibiscus-anlægget har grundlæggende behov, som skal være opfyldt for at vokse ordentligt. Når disse betingelser ikke er på deres bedste anlægget oplever stress og bladene bliver gule.

Identifikation

Når hibiscus blade er vender gul det giver et signal om at noget galt. Hvis bladene begynder at udvikle hvide pletter og falder ud af anlægget, er dette en indikation, at anlægget er der et problem. Bladet gulning angiver, at anlægget hibiscus oplever stress og nogle specifikke behov er ikke overholdes

Funktion

Hibiscus blade bliver gule, når de ikke får ordentlig ernæring, vand eller lys. Når de får for meget sol blive bladene solbrændt. For lidt lys vil forstyrre fotosyntese. For meget vand kan forårsage en svamp og for lidt vand kan stunt plantens vækst. Når insekter og spider Mider suge saft fra bladene svækker det planten. Uden kvælstof, vil planten ikke vokser ordentligt.

Betydning

Hibiscus blade gulfarvning er fælles og er normalt ikke en alvorlig bekymring. Planten er ikke i nærheden af død og når anlægget behov er opfyldt, vil det normalt trives og vokse igen. Når bladene bliver gule som det regel angivelse at planten har brug for ernæring, korrekt vanding, ordentlig sollys, en bedre temperatur eller det er at være generet af insekter eller spider mider. Gulfarvning angiver plante stress, der kan som regel blive taget hånd om med enkle løsninger.

Årsager

En almindelig årsag til bladet gulning er kvælstof mangel. Både for meget og for lidt vand kan forårsage plante stress. Når det er varmt og blæsende behov anlægget mere vand. Når anlægget er i hviletilstand, er det nødvendigt lige nok vand til at holde jorden mod udtørring. For meget sol kan forårsage solskoldning og for lidt sol kan interferere med fotosyntese. Hvis det er for varmt anlægget vil tørre ud og hvis det er for koldt, blæsende og utætte anlægget vil opleve stress. Skadedyr og insekter er altid stressende at hibiscus plante.

Forebyggelse/løsninger

Gule blade kan behandles med simple løsninger. Insekter og spider mider kan elimineres ved hjælp af sæbevand og et passende insektmiddel. Brug ordentlig dræning og en selvstændig vanding systemer for at sikre anlægget får den korrekte mængde vand. Sætte planten i en placering, hvor det bliver ordentlig solen og en optimal temperatur. Feed det en passende rig kvælstofgødning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com