Palm sorter i Florida

February 4

Palm sorter i Florida

Hawaii og Californien er Florida en af de stater, der er mest forbundet med palmer. Floridas stat træ er sabal palmetto, eller kål palm. Et par palm sorter er hjemmehørende i regionen, mens fleste har været bragt ind fra andre tropiske områder. Alle palmer har ikke de samme egenskaber eller krav. Fem faktorer bør overvejes før du tilføjer til din landskab: jord behov, størrelse på modenhed, optimal temperatur, sollys krav og vand essentials.

Kål Palm

Dette er en hård træ, stand til at tåle tørke og temperaturer så lave som 10 grader F. Efter en orkan er det mere sandsynligt, at stadig være stående end oaks, cedars og pines i stormens sti. Hjemmehørende i det sydøstlige USA, kål palm har en rodsystem, der kan trænge ind i jorden til en dybde af 15-20 fødder. Træet kan vokse til en højde på 40 fod. Dens blad baser, varierer i farve fra lys grøn til mørk oliven, danner en karakteristisk kryds og tværs mønster. Da det er salt tolerant og stort set vedligeholdelsesfri, kan det være plantet tæt på kysten.

Nål Palm

En anden palm indfødte til området Florida, nål palm tree trives i USA voksende zoner 5-11. Det kan tåle temperaturer ned til minus 5 grader F. En nål palm vokser langsomt og har brug for moderat vanding indtil etableret men bliver tørkeresistente ved modenhed. I modsætning til de fleste palms, det udgør ikke en kuffert men består af en hvirvel af stængler vokser tæt fra en enkelt base. Nål palm kan nå en højde på 10 fod, bredde er omtrent det samme. Bladene er fan-formet og mørkegrøn.

Kokospalmen

Sandsynligvis den mest genkendelige palm i verden, kokos palme elsker varme og fugtige vejrforhold og gør godt i det sydlige Florida. Træet er blevet med held vokset fra nøglerne mod nord til Palm strande på den østlige side af staten og at Fort Myers mod vest. En moden Kokospalmen kan top 100 fødder. Start en palme ved at plante en kokosnød er muligt, men det kan tage så lang tid som ni måneder til at spire. Denne type af palm er modtagelige for en alvorlig infektion kaldet dødbringende gulning. I løbet af 1950erne og 1960s døde 75 procent af kokospalmer i Key West fra dødbringende gulning. Antibiotikakure er tilgængelige nu, og forskere er ved at udvikle nye sorter af kokospalmer der er resistente over for infektion.

Kinesiske Fan palme

Selvom langsomt er vokser, den kinesiske fan palme, en asiatisk transplantation, en populær modellen plante i nordlige Florida landskaber. Håndfladen er tilpasningsdygtige til en bred vifte af jord og tåler temperaturer et par grader under frysepunktet uden synlige skader. Med tilstrækkelig sollys, træet kan klatre op til 25 fod, og dens blade ligner en åben kinesiske fan. I modsætning til kokospalmen synes anlægget kinesiske fan ikke at være modtagelige for dødbringende gulfarvning eller andre sygdomme.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com