Blade krøller i japansk ahorn

February 5

Japansk ahorn træ, Acer palmatum, er hjemmehørende i Kina og Japan og typisk opnår en højde på mellem 15 og 25 fødder. Vokset ornamentally i hele USA, kan dets blade krølle som følge af en bestemt svamp.

Verticillium visnesyge

Blade krøller i japansk ahorn træer kan være resultatet af en tilstand kendt som verticillium visnesyge, en svampesygdom, der er fremkaldt af to typer af patogener: Verticillium albo-atrum og Verticillium dahliae. Sidstnævnte er formen af denne jord-bårne sygdomme, at de fleste almindeligt angreb japanske maples. Betragtes som en alvorlig sygdom, det begynder i rodsystemet og bevæger sig opad.

Symptomer

De første tegn på sygdommen opstår ofte i juli eller August når svampene har overvintret i træ og jord. "Akutte symptomer omfatter blad curling, tørring, en unormal rød eller gul farve af blade eller områder mellem ribber, delvis bladtab, visnen og gren dieback," rapporter University of Minnesota Extension Service.

Management

Den bedste måde at håndtere denne sygdom er at plante og dyrke resistente sorter af japansk ahorn, rådgiver University of Illinois Extension Service. Træer, der allerede er stresset er mere modtagelige for verticillium visnesyge, så sunde, kraftige japanske maples, der er godt vandes har en bedre mulighed for at undgå trængselen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com