Hvordan man dyrker Azalea planter

February 5

Hvordan man dyrker Azalea planter

Azalea er blomstrende buske der udgør en del af slægten Rododendron. Der er to store forskelle mellem Azalea og andre Rhododendron. Azalea er mindre, hvilket gør en god stueplante, og de blomstrer i ental storblomstrede, mens Rhododendron producerer lange strimler af mindre blomstrer. Læs om at lære mere om hvordan man dyrker azalea planter.

Instruktioner

Voksende Azalea

•Begin ved at udfylde de 2-tommer bred gryder med en tomme af sleben sphagnum sphagnum. Forsigtigt fast og niveau af sphagnum. So frø på overfladen af sphagnum. Ca. 20 frø pr. pot bør være tilstrækkeligt. Bilægge frøene på overfladen af den germinating medium med en fin vandtåge, når frøet stopper flytter du har duggede nok. Dække beholderen med plastfolie, der kan forsegle container tilstrækkeligt for at opretholde 100% relativ luftfugtighed.

•Sæt gryder under en fluorescerende hvidt lys omkring en mund fra gryder, otte timer hver dag. Frøplanter skal spire efter to til otte uger. Du kan have til at fjerne den plastikfolie og tåge toppen af potterne et par gange hver uge. Det bør altid være meget fugtigt at røre. Når planter har fire blade er hver de klar til at blive transplanteret.

•Anvend en tandstikker til at drille ud af rødderne af en azalea sætteplante, holde den ved et blad til steady det. Børste væk eventuelle resterende rester fra rodsystemet og derefter dunk det i en fortyndet opløsning af flydende gødning. Gentag dette for så mange planter som du ønsker.

•Forbered de nye Potter ved at fylde dem med en blanding af canadiske sphagnum og økologisk jord. Stikke et hul omkring en 1/2-tommer dyb til hver pot og Anbring forsigtigt en sætteplante i hver. Placer Potter tilbage under lys til 16 timer hver dag. Tåge dem for den første måned, efter at forlade Potter i en vindueskarm, der får lys i cirka seks timer om dagen. Rodsystemet af en azalea skal bindes stramt sikre fuld vækst og blomster, hvilket er grunden til du brugte disse små potter. Vand fremad dem fra dette punkt blot dunk hele anlægget og pot i en spand vand indtil luftboblerne ophøre med at stige til overfladen.

•Kapacitet Azalea ugentligt og befrugte dem med en lille ironite pulver hver tredje måned. Azalea skal ikke behøver at være re potteplanter i mindst tre år.

Tips & advarsler

  • Bloom af azalea er giftigt og er almindeligvis indtages af hunde, forårsager dem til at blive meget syge. Hvis du ejer hunde så holde Azalea fra hunden nå. Azalea blad gall kan være særdeles ødelæggende for azalea blade i det tidlige forår. Handpicking inficerede blade er den anbefalede metode til kontrol.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com