Hvordan man laver et hegn med Corrugated plastik tagdækning

July 12

Bølgepap glasfiber paneler, ofte kaldet plast-paneler, der anvendes til tagdækning carporte, terrasser, dæk, skure og andre strukturer. De er også undertiden indsættes i andre tagsten til at fungere som ovenlys, tillader lys at komme ind, men blokerer regn og sne. Klart paneler kan også bruges som sidespor, for at bygge drivhuse og haveskure. Når installeres som hegn, glasfiber paneler tillade lys til at komme igennem, men blok billeder, så de kombinerer luftighed med beskyttelse af personlige oplysninger. Opbygge et hegn med glasfiber paneler er meget ligesom opbygningen med krydsfiner plader eller træ latticework.

Instruktioner

•Lay ud af hegnet linje med stakes og Selvbygger sejlgarn og mark steder med stakes for indlæg, i overensstemmelse med dækning af paneler; paneler fås med dækning bredder fra 36 til 42 inches, giver mulighed for overlap mellem paneler. Sted stillinger for 36-tommer paneler 6 fod fra hinanden, for eksempel, så to lodrette paneler vil fylde rummet mellem indlæg.

•Indstil 4 x 4 tommer indlæg i beton. Grave huller med en posthole digger omkring en tredjedel af den færdige hegn højde, 2 fod dybt til en 6-fods hegn, ved hjælp af 8-fods indlæg. Bland beton, ved hjælp af en forberedte blanding, i en trillebør med en hakke som en mixer. Tilsæt vand til den tørre mix som anbefalet på pakken. Plumb indlæg i huller med en plan og fyld hullet omkring hver post med beton op til jordoverfladen.

•Fasten 2 x 4 tommer boards til indlæg vandret med galvaniserede skruer, et bord på toppen af hegnet, én midtpå og én nederst. Køre skruer med en skrue pistol, to skruer i hver bord i hver post.

•Fasten paneler til 2 af 4s med galvaniserede skruer, drevet i træ på corrugation dale. Bore pilot huller med en boremaskine gennem panelerne. Sætte to skruer i hver vandret bord. Sæt paneler med corrugations lodret, for dræning. Overlap paneler hvor to connect og sætte skruer ved begge paneler. Lad bunden af panelerne stoppe en tomme eller så over jordoverfladen tillade dræning. Skære paneler med en stiksav, hvor det er nødvendigt. Butt panel kanter sammen i midten af en post i hjørnerne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com