Ethanol destillation af planter

February 7

Ethanol destillation af planter

Ethanol destillation af planter er processen med at tage blandingen af gærede ethanol og vand fra planter og ved hjælp af varme i en stadig for at adskille dem. Da ethanol er mindre tæt end vand, fordamper det hurtigere af stigende gennem et rør, indsamling og derefter kondenserende i en anden beholder, efterlod vand. Metoder til ethanol destillation af planter adskiller sig primært på den stadig anvendes.

Pot stadig

En pot stadig er en af de mest almindelige stills bruges i ethanol destillation af planter, såsom druer, korn og andre planter, som anvendes til at gøre cognac eller whisky. Det drejer sig om anvende varme direkte til puljen med plante vask (f.eks. mosede druer). Denne proces af ethanol destillation kaldes batch destillation.

Solar stadig

En sol er stadig en traditionel måde at destillere ethanol fra planter. Som navnet antyder, er det drevet af solens varme. Det indebærer at placere planten vask uden for Samleren så sollyset vil fordampe det urene vand gennem klar plast. Ren damp så kondenserer på den plastik overflade og drypper ned til den vejede lavpunkt, hvor det er indsamlet og adskilt.

Refluks stadig

En refluks stadig er den mest almindelige stadig anvendes til ethanol destillation af planter i hjemmet. Det bruger typisk naturlige gas eller el til opvarmning. Moderne refluks stills bruge en kogende gryde og en refluks kolonne, der er opdelt i rum for andre kogende Potter. Med refluks stadig metode til destillation af ethanol fra planter, mindre plads er påkrævet og en mere ren produkt kan forventes.

Vakuum stadig

Dette er en anden stadig brugt til ethanol destillation af planter, men det er ikke så almindeligt som tre stillbilleder nævnt ovenfor. Dette bruges kun til planter med højt kogepunkt. Det involverer sænke trykket som nogle forbindelser er kogt i stedet for at øge temperaturen. Når trykket når den sammensatte damptryk, kan den kogende og destillation processer begynde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com