Ledsagere til peber planter

February 7

Ledsagere til peber planter

Alle planter er unikt og anderledes i deres egne veje, og nogle gartnere har fundet teknikker til at bruge disse forskelle til deres fordel. Nogle planter kan tiltrække visse insekter og skadedyr, mens andre frastøde dem. Gennem følgesvend plantning planlægger gartnere et udendørs område, der sætter disse karakteristika for deres anvendelsesmuligheder. Ledsagere til peber planter kan hjælpe frastøder skadedyr og forbedre vækst til at skabe rigere, bedre resultater.

Urter

Basilikum planter frastøde thrips, en farlig parasit, som fluer og myg. Plantning basilikum nær peppers vil hjælpe med at holde insekter væk fra planterne, men plante ikke aromatiske basilikum i nærheden af rue eller salvie planter. Plante bugten leaf planter nær cayenne peber til at holde væk snudebiller og møl. Horehound, en plante i familien mint tiltrækker visse typer af hvepse og fluer, der spiser andre, mere uønskede skadedyr. Horehound også hjælpemidler peberfrugter i frugtsætning, resulterende i mere overdådige og frugtbare planter.

Grøntsager

Okra, som vokser høj og busket, hjælper med at beskytte peber planter mod vind, der kan beskadige bud frugterne af planterne. Ærter, som hjælp til at løse kvælstof i jorden, gøre gode ledsagere til peber planter, som gør pastinak. Peberfrugt, som er søde i smagen, og hot chili peppers både nyde de samme vækstbetingelser som tomater og gulerødder, hvilket gør dem gode kammerater. Tomater bliver stunt gulerod vækst, når to grøntsager planterne er tæt på hinanden, men smagen af gulerødder vil ikke blive påvirket.

Blomster

Geranium blomster frastøde to ødelæggende skadedyr: japanske biller og orme, kål. Plante blomster i nærheden af peber planterne for at holde disse uønskede skadedyr fra dit peber planter, så sidstnævnte til at trives i haven. Geranium blomster vil også tiltrække sukkerroer leafhoppers, som holde skadedyr væk fra andre planter, du ønsker at gemme.

Uvenlig kammerater

Nogle planter kan have skadelige virkninger på peber planter og bør ikke plantes som kammerater. Brassica har en negativ reaktion med alle medlemmer af familien natskygge plante, der indeholder peber. Kål og peber anlæg bør ligeledes være plantet langt fra hinanden, som man kan negativ indflydelse på væksten i den anden. Auberginer og peber planter gør ikke gode kammerater, men de trives i de samme vækstbetingelser, fordi de konkurrerer om alt for mange af de samme næringsstoffer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com