Løsninger til flere tilstoppede toiletter

February 9

Løsninger til flere tilstoppede toiletter

Normalt toiletter vil tilstoppe en ad gangen, da nogen bruger for meget toiletpapir eller toilettet funktionsfejl af sig selv. Når flere toiletter tilstoppe på samme tid, eller i nærheden af samme tid, skal du kigge efter en bagvedliggende årsag. Sandsynligvis påvirker en træsko i en af de større drænrør i dit hus toiletter alle på én gang, som du måske eller måske ikke har de værktøjer og evnen til at fjerne.

Kaster

Som med enhver toilet træsko, starte med en stemplet til at se, om du kan løsne tilstoppe og genoprette den toilet afløb evner. Brug en tragt-cup stemplet, da det vil opretholde en bedre forsegling omkring et toilet afløb åbning. Kaster gælder pres for en toilet afløb linje, som vil tvinge en træsko gratis. Hvis det problem forårsager flere tilstoppede toiletter sidder dybt i afløbet linje, vil kaster sandsynligvis ikke tage sig af problemet.

Snaking

Afløb slanger har en lang, fleksibel linje, der fodrer ned et afløb linje, såvel som en proptrækker på enden af den fleksible linje, der enten øvelser gennem træsko eller trækker dem ud af afløb linje. For at øge dine chancer for at fjerne en dyb træsko i den toilet afløb linje, slukke for vandet til et af toiletterne og skylle det én gang for at tømme vandet fra beholderen. Du skal fjerne nødder på bunden af toilettet og unbolt vand linje fra vandventil i væggen, og fjern derefter på toilettet. Undvære den hele fleksible linje før du vind slangen op igen, selv hvis du tror, du ramte tilstoppe tidligt.

Clearing udluftningsanordning rør

Alle VVS-armatur tillægger en aftræksrør, med nogle armaturer, der deler en enkelt aftræksrør. VVS udluftning rør holde VVS inventar dræning gnidningsløst, da de erstatte tabt luft i rør og også tillade kloakken gasser en måde at flygte ud af rørene. Træsko i en aftræksrør vil forårsage flere VVS armaturer til tilstoppe på samme tid. På udkig efter og fjerne træsko kræver du at klatre op på taget først. Ved hjælp af en lommelygte tillader dig at kigge ned i vent-rør til at kontrollere for træsko. Spray vand ned i ventil rør med en haveslange og højtryks tilknytning til dislodge træsko som blade eller kviste der er faldet i ventil rør.

Kalde en professionel

Hvis du fortsat har problemer med flere toiletter tilstopning på én gang, du har brug at kalde en blikkenslager for professionel hjælp. Din VVS kan have en større træsko i en filial eller vigtigste afløb linje at alle toiletter feed ind, eller endda kloak afløb linje, der forbinder alle afløb til kloaksystemet. Da toiletter sidder lavere på gulvet end de fleste andre afløb, vil toiletter tilstoppe først hvis du har en store træsko påvirker hele VVS-systemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com