Hvordan man kan skære ned træer i nærheden af højspændingsledninger

February 9

Opskæring træer er aldrig let, og under elledninger er det ligefrem farlig. Hvis uønsket vækst, stormskader eller et andet problem kræver fjernelse af et træ på din ejendom, skal du sørge for at udføre opgaven sikkert og effektivt. Men du bør aldrig forsøge at skære høj eller store træer i nærheden af elektriske linjer.

Instruktioner

•Notify el-selskab hvis du skal fjerne et træ, der kan forstyrre elektriske linjer, når det falder. Selskabet vil sende nogen til at skære træet. Hvis du kender træet ikke vil falde på elektriske linjer og er sikker på, du kan sikkert skære det dig selv, gå videre til trin 2.

•Kontakt en træ-skæring sikkerhed softwarevejledning eller online ressource som denne vejledning fra North Dakota Universitet (http://www.ag.ndsu.edu/pubs/ageng/safety/ae1025w.htm
) til at genopfriske din viden om ordentlig motorsav sikkerhedsprocedurer.

•Hvis en komplet "walk-around" af træ. Kigge efter problemer som svær skæve i en eller flere retninger; Bent, rådnet eller snoet lemmer, der kan falde for tidligt eller medføre uforudsigelige ændringer i retning, som træet kommer ned; store eller skæv grene, der kunne vægt træet mere stærkt på den ene side. Planlægge en flugtvej i tilfælde af, at træet pludselig hælder i en uventet retning. Rydde væk debris, sten eller andre forhindringer til din flugt sti.

•Flyt alle mennesker og kæledyr langt væk fra træet, før du begynder din første snit. Ifølge den canadiske Center for sundhed og sikkerhed, alle bør være mindst to træ længder fra webstedet skæring, og ingen bør være placeret ned ad bakke fra det.

•Klippe off alle lemmer, der sikkert kan nås inden fældning af træ, især store eller kejtet placeret lemmer, der kan forstyrre den fældningen retning du har valgt. Aldrig skære lemmer over dit hoved eller stående på en stige eller anden ophøjet platform.

•Sæt en ikke-ledende (for eksempel, polypropylen) trække rebet omkring stammen af træet så højt som muligt over det niveau, hvor du vil være at skære. Har en assistent sidde inde anden enden--langt væk fra farezonen--til at hjælpe guide træet væk fra elledninger, som det falder.

•Følg standard motorsav procedure, der gør din nedskæringer. Skære i retning træet læner sig hvis det er muligt. Den første skæring bør være på en 45 til 60 graders vinkel ikke mere end en tredjedel af vejen ind i stammen. Gøre din anden skåret på den samme side, lavere og så fladt som muligt at skærer bunden af den første snit. Du vil have en kile-formede del af træ skæres fra træet. Foretage den endelige cut på den modsatte side af træet, selv med eller lidt over flat klippe på anden siden. Skære igennem til anden siden, men efterlade en ½ til 1 - tommer hængsel af træ til at hjælpe træet falder i den rigtige retning. Ryd din sav fra snittet og komme væk fra træet, før det falder.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en træ-brændende brændeovn eller pejs, skåret lemmer og bagagerum i passende længder og stak ud af vejret for krydret træ når vinteren ruller rundt. Tiltrække vilde dyr til din værftet ved at oprette børste bunker af grene til små pattedyr og fugle til at skjule eller roost i. Blade og små kviste er gavnlige Tilføjelser til din kompostbunke.
  • Træfældning er farlig. Ikke forsøge det, medmindre du har ekspertise i at bruge en motorsav på stående træer. Aldrig fungere en motorsav under påvirkning af alkohol eller narkotika, eller når trætte. Undgå skæring på blæsende dage. Altid bruge ikke-ledende værktøjer og bære gummihandsker mens du arbejder i nærheden af højspændingsledninger.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com