Soveværelse gardiner ideer

July 18

Soveværelse gardiner ideer

Forhæng eller gardiner, i soveværelset bruges til at overdøve lys i varierende grader, sætte en stemning eller tilføje en stiliseret føler til rummet. Afhængigt af draperier valgt og design, kan soveværelse gardiner gøre alle de ovennævnte eller tjener et bestemt formål. Gardiner bør matche eller supplere den eksisterende farve soveværelse vægge, tæppe og indretning. Ifølge Candice Olson, HGTV ekspert, kan passende vindue behandling parret med et godt designet rum skaber en luksuriøs og regal plads.

Lys gardiner

Lys eller tjavsede tekstiler bruges til gardiner giver mulighed for en betydelig mængde af lys at trænge ind i værelset, at skabe et miljø, lyse og luftige. Når du bruger letvægts tekstiler, er brug af lyse farver mest almindelige som de tilføjer til den glødende stemning i rummet. Tjavsede tekstiler kan lægges i lag over vinduet for øget lys blokering eller hang som et enkelt lag blot tilføje nogle personlige oplysninger til soveværelse. De lyse tekstiler kan også være draperet over seng indlæg eller rundt i hele lokalet at forene den luftige konstruktion.

Tunge stoffer

Tunge draperier bruger tyk, rig tonet tekstiler til helt blokere for lyset i et rum og tilføje en regal stemning. Tunge stof anvendes klassisk til soveværelse gardiner som komplet lys blokering funktioner for at holde soveafdelingen mørke under resten. Tunge stoffer, er selvom helt uigennemsigtig med ét lag, almindeligt designet til at have flere lag for at tilføje dybde til design. Stofferne er normalt mørke og rig på farve, ofte lavet af en blød fløjlsagtig stof. De rige toner hjælper tilføje dybde og stil til den ellers undertrykkende tykt stof.

Bed gardiner

Anvendes på himmelseng med høj rammer, kan bed gardiner tilføje en romantisk føler til området seng eller specifikt øge lys blokering rundt i sengen, selv. Bed gardiner er typisk hang i stil med klassiske gardiner fra rammen over sengen. Alle fire sider er omgivet af gardiner, som kan trækkes til side når den ikke er i brug. Bed gardiner er almindeligt anvendt til insomniacs eller dem, der har svært ved at falde i søvn, som de helt blokere lysgennemtrængning når lukket.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com